Kime dedin yar kime dedin D Sabaha dek uyumamış Em Niye dedin Am G F# Em Sorma dedi sorma dedi sorma dedi yar yar
Em D Em Gül kokuyor ak gerdanında Em D Em Yine beni görmüş kız rüyasında D İki kolun arasında Em Ölem dedin Am G F# Em Yapma dedi yapma dedi yapma dedi yar yar
Yapma dedi yar yar
Em Dünyanın bir sonu var
İyisi var var kötüsü var D Kara gözlüm ölesim var Em İnadına lan Am G F# Em Yaşa dedi yaşa dedi yaşa dedi yar yar
Gül kokuyor ak gerdanında...
« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2008, 12:05:01 Gönderen: çiço »
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Kara Gözlüm oyunları, Kara Gözlüm programı, Kara Gözlüm oyunu indir, Kara Gözlüm program yükle, Kara Gözlüm download, Kara Gözlüm hikayeleri, Kara Gözlüm resimleri, Kara Gözlüm haber, Kara Gözlüm yükle,
Kara Gözlüm videosu, Kara Gözlüm msn eklentisi, şarkı sözleri
''Sen cennetteki biz, biz tribündeki sen'' Yıllar yılı hiç bıkmadın Büyük bir aşkla bağlandın Yeri geldi sabahladın Bütün ömrünü harcadın Şimdi söyle nerdesin sen Oldumu bırakıp gitmen Keşke çıkıp şaka desen Ne olur ALPASLAN DİKMEN
Bakışlar vardır insani ömür boyu ağlatan. Yollar vardır aşılması güç olan. Kalpler vardır acılarla parçalanan. Ve insanlar vardır hiç unutulmayan. Sanma beni sevipte bırakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olandan(20.09.2007)