|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Temmuz 2008, 18:39:04 |
|
 |
« Yanıtla #5 : 02 Temmuz 2008, 18:39:04 » |
|
OĞLUM'A
Am Dm Gam,keder,elem,tasa,dertler,hasret geçer gider elbet, Dm Am Bir merhaba,acı kahve,hatır sorma ve dostluklar yaşar elbet E Am E Am Sımsıkı sev sen sevmeyi ,bazen almadan da vermeyi F E F E Am İstanbul şehri malın olsa,ölümden öteye köy yokya
Am Dm Gün olur devran döner,akar seller,kalır kumlar kavuşuruz, Dm Am Eser yeller,yağar karlar,gelir bahar,açar güller koklaşırız, E Am E Am Sultan süleyman'a kalmamış, hababam dönenen şu dünya, F E F E Am Babanın tapulu malı olsa , kefenin cebinde yer yokya
Dm Am Dm Am Papazın eşeğini kovala dur ,ali'nin külahını veli'ye uydur G F Am Aldat dur aldan,dur oğlum hayat bumudur
Am Dm İşte ağaç,işte deniz,işte toprak,işte hayat budur oğlum Dm Am İşte eller,işte emek,işte ekmek,işte hayat budur oğlum E Am E Am Başını dik tut hiç eğme sen,aklına ve yüreğine güven F E F E Am Çağını bil çağına yakış,güzelliklerle yarış
|
|
|
|
|
|
İnsanlar Sizlere İstediğini Yaptırabilir Ama Ne Düşündüğünüzü Asla..
|
|
|
|
|
| 02 Temmuz 2008, 18:41:05 |
Taha Kekilli
Bölüm Şefi

Diyarbakır
26 Mart 2008, 17:48:03
1120
11
|
 |
« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2008, 18:41:05 » |
|
EMRAH (APAŞLAR)
Giriş: C - B - C - Am7
Am G Sabahtan uğradım ben bir fidana Am G Dedim mahmur musun, dedi ki yok yok Dm Am Ak ellerin boğum boğum kınalı E Am Dedim bayram mıdır, söyledi yok yok B C Dm yok yok yok yok Am Ak ellerin boğum boğum kınalı E Am Dedim bayram mıdır, söyledi yok G Am yok yok
Am G Dedim inci nedir, dedi dişimdir Am G Dedim kalem nedir oy, dedi kaşımdır Dm Am Dedim ak memeler oy, dedi koynumda E Am Dedim ver öpeyim, söyledi yok yok B C Dm yok yok yok yok Am Dedim ak memeler oy, dedi koynumda E Am Dedim ver öpeyim, söyledi yok G Am yok yok
--solo-- ( Akor: Am-G-Am-G-Dm-Am-E-Am )
B C Dm yok yok yok Am Dedim ölüm nedir oy, dedi koynumda E Am Dedim gel ölelim be, söyledi yok yok B C Dm yok yok yok yok Am Dedim ölüm nedir oy, dedi koynumda E Am C B C Am7 Dedim gel ölelim be, söyledi yok
|
|
|
|
|
|
İnsanlar Sizlere İstediğini Yaptırabilir Ama Ne Düşündüğünüzü Asla..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|