Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: qaramanli kiz da gelduuu:D oyunları, qaramanli kiz da gelduuu:D programı, qaramanli kiz da gelduuu:D oyunu indir, qaramanli kiz da gelduuu:D program yükle, qaramanli kiz da gelduuu:D download, qaramanli kiz da gelduuu:D hikayeleri, qaramanli kiz da gelduuu:D resimleri, qaramanli kiz da gelduuu:D haber, qaramanli kiz da gelduuu:D yükle,
qaramanli kiz da gelduuu:D videosu, qaramanli kiz da gelduuu:D msn eklentisi, şarkı sözleri
Selam siz konya karaman dan mı bnde konyalıyım ama karamnlı değil nese bnde yeniyim burda madem hayransın nie yenisin demeyin internetle aram yoktu o yüzden yeni keşfettim yani.....Siteyi yapandan allah razı olsun.....
Selam siz konya karaman dan mı bnde konyalıyım ama karamnlı değil nese bnde yeniyim burda madem hayransın nie yenisin demeyin internetle aram yoktu o yüzden yeni keşfettim yani.....Siteyi yapandan allah razı olsun.....
adminlerimize teşekkür et biz hep ederiz dimi anminler hoşgeldin Hstasıyım ii forumlar
Biz çok mersi değil, çok teşekkür ederim diyoruz. Biz detay değil, ayrıntı diyoruz. Biz fonksiyon değil, işlev diyoruz. Biz kriter değil, ölçüt diyoruz. Biz; start almak, relax olmak, trend, spontane, check etmek, feedback, full-time, adapte olmak ve diğerleri gibi, garip bir dile ait sözüklerle konuşmuşmuyoruz. Çünkü biz dilimizden utanmıyoruz...
knya karaman dııl sadece KARAMAN!!!!!!!!!!!!
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 14:33:05 Gönderen: esmer »
evet esmere tşk ediyorum konya karaman değil karaman 1989 yılnda yaşar evcan belediye başkanı döneminde konyadan ayrılmış ve kendi başına bir il olmuştur karaman ilinin ermenek başyayla ayrancı kazımkarabekir ve sarıveliler olmak üzere 5 tane ilçesi vardır toplam nüfusu 123 bindir
ayrıca türk dili'nin başkenti karamanı hala ilçe olarak bilenler varsa bu sadece biz karamanlıların ayıbı değil diğer arkadaşlarında biraz ayıbı bence
ayrıca "hastasıyım" adlı arkadaşım sende konyalıymışsın böyle bir yazı senin yazman şaşırtıcı
Biz çok mersi değil, çok teşekkür ederim diyoruz. Biz detay değil, ayrıntı diyoruz. Biz fonksiyon değil, işlev diyoruz. Biz kriter değil, ölçüt diyoruz. Biz; start almak, relax olmak, trend, spontane, check etmek, feedback, full-time, adapte olmak ve diğerleri gibi, garip bir dile ait sözüklerle konuşmuşmuyoruz. Çünkü biz dilimizden utanmıyoruz...