Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Murat Kekilli FAN Club > MuRaT KeKiLLi > Hakkında... > 'SİNEK BİLE ÖLDÜREMEM'

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: 'SİNEK BİLE ÖLDÜREMEM'
Cevap SayisiCevap Sayisi: 2 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 118 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 'SİNEK BİLE ÖLDÜREMEM'  (Okunma Sayısı 118 defa)
30 Nisan 2008, 01:49:44
UYE BILGILERI Burak Kekilli

Üye Grubu Site Yöneticisi
Rank *

| WwW.KeKiLLiFaN.CoM | Alayına İsyan İnadına Murat KeKiLLi |
CINSIYET Bay
NERDEN YOZGAT
Durumum:
İstatistikleri
Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

KAYIT TARIHI 01 Ocak 2007, 00:00:00
MESAJ SAYISI 1018
KiSiSEL MESAJ burak@kekillifan.com

KEKiLLiST PUANI 46
ILETISIM
WWW Online Online
« :»

Yalana kendi de inandı klibinde camdan atladı
 Murat Kekilli, "Ben intihara sürüklemiyorum" dedi; ancak klibinde söylentileri canlandırmayı ihmal etmedi

HER şey halk arasında kulaktan kulağa yayılan bir söylenti ile başladı... "Bir şarkı vardı ve onu dinleyenler intihar ediyordu..." Bu söylentiler, öncelikle öğrenciler arasında hızla yayıldı, sonra da haberlere konu oldu. Haberde Murat Kekilli'nin söylediği "Bu Akşam Ölürüm" adlı şarkı nedeniyle, polis kayıtlarına da geçen 36 intihar vakası olduğu vurgulanıyordu.

ŞARKI EFSANE OLDU
Şarkıcı Murat Kekilli, her fırsatta "Bu şarkının sözlerinde hiçbir şey yok, intihar söylentileri yalan" dese de şarkının ünü kendini aştı, adeta bir efsane haline geldi.

Şu günlerde hemen hemen tüm televizyon kanallarından, radyo istasyonlarından aynı nağmeler yükseliyor... Kekilli, 'Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz' diyor. Dinleyiciler de 'işte intihar ettiren şarkı bu' diyerek hep bir ağızdan ona eşlik ediyor. Oysa Murat Kekilli, şarkıyı ilk kez 8 yıl önce okumuştu. Ve o zamanlar ne böyle söylentiler çıkmış, ne de şarkı ünlü olmuştu!

'SİNEK BİLE ÖLDÜREMEM'
Şimdi efsane devam ediyor, 36 kişinin şarkıdan etkilenerek intihar ettiği söyleniyor. Kekilli ise ölümlerin bu şarkıya yüklenmesinden rahatsız. Şarkıyı okurken, ölümü değil, aşkı, yıldızları ve gökyüzünü düşündüğünü söylüyor. "Bu şarkı ölümü çağrıştıran bir şarkı değil. Ben sinek bile öldüremem. İnsanların da böyle bir şey yaptığını zannetmiyorum. Söylenenlere göre ben intihar etmişim, grubumuzdaki arkadaşlarımızdan birkaç kişi de intihar etmiş. Yok böyle bir şey" diyor.

"Bu Akşam Ölürüm" efsanesi hızla büyüyor. Murat Kekilli, taksiye bindiğinde şoförün, "Abi sen ölmemiş miydin?" sorusuyla karşılaşıyor. O da kendi ifadesiyle "ölmediğini, ölmemek gerektiğini söylemek için" de bugünlerde sıkça televizyona çıkıyor. Ve Türkiye koro halinde bu şarkıyı söylüyor. Kimse ölmüyor ama söylentiler sürüyor.

KLİPTE İNTİHAR
Kekilli, "Hiç böyle bir şey yok" diyor. Ölüm ve intihar dedikoduları kulaktan kulağa yayılırken, o hiç böyle bir duyum almadığını, hiç böyle bir olaya tanık olmadığını üstüne basa basa belirtiyor. Ancak, şarkının klibi dikkatle izlendiğinde bu yalanlara kendisi de inanmış görünüyor. Çünkü şarkısında 'Bu akşam ölürüm sırf senin için' diyen Murat Kekilli, klibinin sonunda camdan atlayarak intihar ediyor ve ölüyor.

İşte olay yaratan şarkının sözleri
Bu akşam ölürüm

Beni kimse tutamaz

Sen bile tutamazsın,

Yıldızlar tutamaz

Bir uçurum gibi

düşerim gözlerinden

Gözlerin beni tutamaz

Düşlerinde büyürüm,

Kabusun olur ölürüm

Bir şiir yazarım,

bir türkü söylerim

Bir sen olurum,

bir ben ölürüm

Bu akşam ölürüm

Sırf senin için

Beni ölüm bile anlamaz

Burak Kekilli'in Imzasi

Döndüm yedi kere kendi üzerime

Sekizi de dön dönebilirsen...

http://www.facebook.com/pages/Murat-Kekilli/45992377576
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: 'SİNEK BİLE ÖLDÜREMEM'
« Posted on: 08 Eylül 2008, 00:57:04 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 'SİNEK BİLE ÖLDÜREMEM' oyunları, 'SİNEK BİLE ÖLDÜREMEM' programı, 'SİNEK BİLE ÖLDÜREMEM' oyunu indir, 'SİNEK BİLE ÖLDÜREMEM' program yükle, 'SİNEK BİLE ÖLDÜREMEM' download, 'SİNEK BİLE ÖLDÜREMEM' hikayeleri, 'SİNEK BİLE ÖLDÜREMEM' resimleri, 'SİNEK BİLE ÖLDÜREMEM' haber, 'SİNEK BİLE ÖLDÜREMEM' yükle, 'SİNEK BİLE ÖLDÜREMEM' videosu, 'SİNEK BİLE ÖLDÜREMEM' msn eklentisi, şarkı sözleri
23 Temmuz 2008, 19:51:40
UYE BILGILERI muratQolik

Üye Grubu Genel Moderatör
Rank *

CINSIYET Bayan
NERDEN BURSA
Durumum:
İstatistikleri
Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

KAYIT TARIHI 30 Kasım 2007, 14:35:57
MESAJ SAYISI 4432
KiSiSEL MESAJ ÇoK möHüM biRi......

KEKiLLiST PUANI 72
ILETISIM
WWW Offline Offline
« Yanıtla #1 :»

Şarkıyı okurken, ölümü değil, aşkı, yıldızları ve gökyüzünü düşündüğünü söylüyor.

aynen gece dışarda gökyüzüne bakarak dinlediğim bi şarkı.. millet psikopatsa abim napsın ya...

saolsınnn burak....
muratQolik'in Imzasi

kaderin oyunu yenemez umudu.. sevgidir beni bekleyen... bu yolun sonu...talih kuşu bu defa bana gülümse.. çaresizliğim vurma yüzüme yüzüme.... zaman zaman savurdu bu macera hayallerimi ...

кαℓвιη αğℓαѕα∂α güℓüмѕє ιηα∂ιηα...
[siz
02 Eylül 2008, 08:42:26
UYE BILGILERI Taha Kekilli

Üye Grubu Harbi KeKiLLiST
Rank *

CINSIYET Bay
NERDEN >>>DİYARBAKIR<<<
Durumum:
İstatistikleri
Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

KAYIT TARIHI 26 Mart 2008, 17:48:03
MESAJ SAYISI 904
KiSiSEL MESAJ !! Cem Karaca !!

KEKiLLiST PUANI 83
ILETISIM
« Yanıtla #2 :»

Tşkler Burak Abem
Taha Kekilli'in Imzasi

Terk Edilmiş Yaşantımın Bir Durak Ötesindesin.. !
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map|Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
| Sitemap
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.106 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu

Google ve orumceklerin son ziyareti 06 Eylül 2008, 15:27:13

Murat Kekilli FAN Club
Hosgeldiniz
Hala Üye degilmisiniz?
Üye olmak için tiklayin