|
 |
« : 03 Aralık 2007, 18:21:39 » |
|
Sorular Bölümünde uzun sayfalara ulaştığı için sorulara ve cevaplara bakmak baya bi zaman aldığı için soruları ve cevapları bi araya getirdim ve sıraladım.Ben uraştım tek tek bakmaya herkes uraşmasın ama dimi
HC---ŞURAYA VEYAHUTTA BURAYA NEZAMAN GELİYORSUN SORULARI ÇOK GEREKSİZ: NEZAMAN NEREYE GELECEĞİMİZ ZATEN KONSER TARİHLERİ BAŞLIĞI ALTINDA BELİRTİLİYOR: GÖNÜL İSTER HERYERE GİTMEK AMA HER ŞEHİRDE HERKEZİ TAKİP EDEN ORGANİZATÖRLER OLMADIGI İÇİN BAZILARINA GEÇ GİDİLMEKTEDİR: BU SEBEPLE ,BU YAZI ,BU TARZ SORULAR İÇİN VERECEĞİM SON CEVAP NİTELİĞİNDEDİR:
HC----HAYKO CEPKİN GERÇEK ADIMDIR: HAYKO ZAMANINDA BİR KLONU KURTARMIS BIR SAVASCININ ISMIDIR: CESUR KURTARICI MANALI
HC----HER KONSERİMİZDE FIRSAT BULDUKÇA İNSANLARLA TANIŞMAYA VAKİT AYIRIYORUZ: FESTIVAL ORTAMI DAHA BİR DEGISIK VE FERAH BİR ORTAM BU SEBEPLE BU FERAHLIK HERYERDE COK YAKALANAMAYA BİLİR AMA NETİCEDE KARSILASILMAMASI ICIN DE BİR SEBEP YOK::
Fans--HAYRANLARINI hiç bırakma,unutma onlar senin için buradalar sana tapıyorlar,çünkü tapınacak kadar güzel şeyler yaratıyorsun!!bu abartı değil çünkü ben ilk defa bir sanatçı bir müzisyene bu kadar bağlandım!!seni dinlemediğim günler içim hep rahatsız olacak!!!yok olup gitmeyeceksin hiçbir zaman dimi???
Hayko Cepkin---BİRGÜN ELBET........
Fans--BA$ta degi$ik stiliNle ilqimi çektin sonra müzikLerini DinLedikçe Ho$uma qitmeye ba$ladI... Dinledigim zaman kendimi daha farkLI hissediyorum... Hep ayn1 tarz Dewam edicekmi yoksa degi$ebilirmi
Hayko Cepkin---TADIMIZ AYNI KALIR AMA SOUNDUMUZ DEGISEBİLİR......
Fans---hayko abi o rock n coke da neydin öle bn böle müthiş bir giriş görmedm milleti kopardn walla bu enerjiyi nerden buluon
Hayko Cepkin---HIRSIMDAN........
Fans---slm hayko! yaptıgın muzikte radiohead grubundan bi esinlenme var mı acaba ?walla album ilk cıktıgında seni tom yorke'a benzetmedim deil hani.
Hayko Cepkin---SIFIR
Fans---rockncoke ta konser bitiminde daha iyilerinde görüşmek üzere dedin bunun nedeni nedir gereken ilgiyi görmediinden mi yoksa farklı bi nedeni mi var_?
Hayko Cepkin---HER KONSER BİR BASAMAK: HER SEFERİNDE DAHA İYİSİNİ ARZU ETTİĞİMDEN: ULAŞACAĞIMI BİLDİĞİMDEN: İLGİYİ DİBİNE KADAR GÖRDÜM: BUGUNE KADAR ROCKNCOKENİN ACILISINDA BUKADAR KALABALIK KATILIM OLMUYORDU: MUHTEŞEM BİR SEYİRCİ TABLOSU VARDI KARŞIMDA BU SEBEPLE GURURLUYUM.....
Fans---öncelkile işini bu kadar iyi yaptıgın we bizlere bukadar kaliteli we derin şarkılar sundugun için sana binlerce teşekkür... yeni albümüne tema olarak neden 'korku'yu seçtin bunun arafla bi ilgisi olabilirmi??
Hayko Cepkin---BİR İLGİSİ YOK .....FILMDEN ONCE BESTELER O YONDE ILERLEMISTI....AR AF USTUNE TUZU BIBERİ OLDU......
Fans--''bir hayranı hayko cepkine sorar: (h)-ben sizin hayranınızım. saçlarınızı çok beğeniyorum,sizinki gibi kestiricem? (h.c)- o zaman ben de saçlarımı değiştiririm.'' bu doğru mu acaba? ben doğru olmasına ihtimal wermiyorum ama yine de sorayım ki aklımdaki gitsin...
Hayko Cepkin---KİMSENIN BİRİLERİNİ BAZ ALARAK KENDİNİ BİRİNE BENZETMESİ HOS OLMAZ.....HERKEZİN KENDİNİ BULMASI MANASINDADIR O.......
Fans--Yeni albümde cover düşünür mü ?
Hayko Cepkin---COVER YOK.......
Fans---Sevgili Hayko, sarkilarin,muzigin ve sesin mukemmel!!! ama "seninki dertmi" sarkisini her dinleyisimde enstumantel bir album de guzel olurdu demekten kendimi alamadim...siz ne dusunurdunuz? tesekkurler...
Hayko Cepkin---ENTURMANTAL OLSAYDI BUKADAR DESARJ OLAMAZDIM SAHNEDE.......
Hayko Cepkin---KAOS YENI ALBUMDE OLACAK........
Fans---abi sakın deişme imajı süper olmuşsun bide cidden hayko cepkine gidio mu bu sorular? hea bide hiç böle esaslı bi düet fln yapmayı düşünüo mu sesi kuwwetli biriyle?
Hayko Cepkin---SU AN GORUNURDE DUET YOK BIRIYLE............
Fans---hayko abi myspace.comdaki profil sanamı ait?
Hayko Cepkin---BANA AIT DEGIL ALMAYA CALISIYORUZ BIZDE .....KIM ALDIYSA.......
Fans---ben yeni katıldım.daha önce dinlemiodum zeytinli rock festte izledim ve şahane o sözler müzik fln daha ötesi olamaz heralde ama albümün yanında konser dvdsi olcak mı bunun olmasını çok isterdim çünkü konser performansın şahane hareketler fln....
Hayko Cepkin---DVD İÇİN VAKIT VAR AMA BU ALBUM TEKRAR BASKIYA GIRECEK ICINDE MULTIMEDIA HIKAYELER KONACAK............
Fans-- dövmelerinin anlamlarıı nelerr?Şimdiden çok teşekkürleerrr ... herkese sevgilerrrr!
Hayko Cepkin---DOVMELER AGIRLIKLI OLARAK THE CROW FIGURLERI.........BIRDE GERİ DÖNÜŞÜM VAR Kİ MALUM TUKETILEN HER URUNDE MEVCUT.......
Fans---rock'n coke da ki hayko'ya ne denilebilir ki... hayatımda gördüüm en ii sahne en ii müzik en ii giriş en ii ritim yani görebiliceklerimin belkide en iisiydi eer hayko bunları okuyosa şunu cevaplamasını isterim turcie der ki: hayko hep bu tür tarz değişikliğinimi sever yoxa bi stilde durucak mı?? seni seviyorus hayko..!
Hayko Cepkin---SIMDILIK BOYLE......3. ALBUME NE OLUR BILEMEM...........
Fans---hayko abi klişe bi soru olcak ama inan merak ettiğim için soruyorum kendi şarkılarından senin için yeri ayrı olan bi şarkı veya dinledikte sora bu şarkı nie var ki bu albümde dediğin bi şarkın var mı?? bir de iyi ki varsın.. teşekkürler
Hayko Cepkin---SON KEZ EN ÖZELİ.....HANGİMİZ MASUMUZ U PEK SEVMEM MESELA...)
Fans--hayko konserler falanlar filanlar derken günlük yaşantın nası gidiyor???
Hayko Cepkin---STUDİO KAYIT ORTAMI OLARAK YOGUN DEVAM EDIYOR.......
Fans---Hayko harika bir müzisyensin.Klavyede rakibin olmayabilir belki bu mekanlarda, ama mümkünse aynen vokalde gitmeni bir hayranın olarak rica ederim sednen (aynı anda neden ikisi olmasın dersen "ne diyim haklısın abicim derim" tabiki haha )
Ah senle tanışçaktım ama azına ettimin arkadaş ortamları sırada beklememe mani oldular bıdı bıdı konuşup,koluma girip beni oradan çekerek, Rock n Coke ta.AHHH AAHHHHH!!!!KAFAMI DUVARLARA VURUYORUM!
Türkiyede kim ne derse desin özgünsün, kendi bildiğin yoldan gidiyorsun bu yüzden seni takdir etmemek elde değil.İnsanlarda(müzisyenler özellikle) biraz "koyun" olmadıklarının farkına varsınlarda biraz özgün iş yapsınlar senden görüp.Bıktım be!Umarım bir öncü olursun insanlara.
Rock n coke'taki performansına da hayrandım.Daha sen çıkmadan giriş müziği çıkınca "İŞTE BUDUR İŞTE BUDUR SIHAIHIAHIAIHA" moduna girmiştim.Sahne performansın da harikaydı. Ah gönül isterdi ki sen albümünü de ev ortamında değilde mükemmel bir ortamda, stüdyoda falan yapma imkanını elde edebilmiş olaydın. Ama belki de o zaman böyle olmayacaktı hmm? Kim bilir hayırlı oldu belkide bu şekilde yumuşak vokallerle bir albüm.
Ya bide o kadar özgünlüğüne, karizmana rağmen samimiyetini kaybetmemişsin ya...Helal olsun ya. Yemin ederim hayatım boyunca beklediğim müziğin temsilcisi resmen "madde olup" çıktı akrşıma ya.Ne desem boş.
Sana tek sorum olabilir? Seni bir daha ne zaman Rock n coketaki gibi görüp tanışma imkanı bulabileceğiz? Yani artık hayran kitlen çok büyük tanışmadan kastım da en fazla bi elini sıkmak olabilir anca ama olsun beabi bir hayranın olarak oda çok büyük gelecektir bana
Ha bu arada forumda hiç bir mesajın cevaplandığını görmedim. Ama bir umut be...belki özel mesajdan falan cevap geliyodur... Yada sonuçta resmi fan siten bi ara bakarsın be...belki... ne biliyim umut işte ya...
|