Fans---ya hayko abi bbnde bse srcam bu öfke ve hırs nerden gelyo bseleri dusunerek mi nasl bu kadar öfke ve hırs dolu olablysn anlamyrm ynls anlama elestri anlamnda dil sadece merk edyrum zatn sana da öfke yaksyo sn öfkelen öfkelendkçe mziğini yap bz de kafa bulalm
p.c: hayko abi
cevaplrsan çk sevnrm
Hayko Cepkin---OFKEM VE HIRSIM COCUKLUGUMDAN BERI BIRIKTIRDIKLERIML ALAKALI AMA ONEMLI OLAN O DUYGULARI DOGRU YERE KAALIZE ETMEK.......BEN MUZIGE AKTARMAYI TERCIH ETTIM........
Fans---1_ Parçaların yapılarıyla oynamayı sevdiğini söyledin bir kaç kez peki arafta sonkez e yaptığın gibi kendi parçalrındada konser dışında kayıt olarak olacak mı bu farklı versiyonlarla denemeler?
2- En son pentagram gecesinde klavye çalarken hatta kendisiyle dans edip tuşlarını çıkarmaya çalışırken gördüm seni konserlerindede böyle bi a görecek miyiz?
Hayko Cepkin---1--BU TARZ BONUS HIKAYELER YAPARIM MUHAKKAK...AMA BUNLAR ZAMAN GEREKIREN SEYLE.....BU SEBEPLE DEGISIMLER YA SAHNEDEN YANSITILACAK YADA KAYIT IMKANLI DEGISIKLIKLER SITEMIZDE SUNULACAKTIR....
2---O KLAVYE DURUMU DA AKUSTIK PROJELERDE OLUR ANCAK....
Fans---haykom san tek sorum insan dinlediği müzik tarzında giyinmek zorundamı
Hayko Cepkin---ASLA........CAN NE ISTERSE ONU YAPAR .....KIMSE DE SORGULAYAMAZ
Fans---kendini anlatmak istersen hangi kelimelerle tanımlarsın? bu soruya cevap verirsen çok sevinirim, şimdiden teşekür ederim.
Hayko Cepkin---YÜREĞİ DAR SİNİRLİNİN KİNDARIN TEKİYİM.............
Fans---HayKo abim ;
The Crow FiLminden once Rock kulturu iLe alakn yokmus...yani diyosunki o FiLmi izLedikten sora bana bisey oLdu..hanqimize oLmadiki ben kuucuk olduqum halde o FiLmi en iyi seKiLde HatirLiyorum ve sefiyorumm...benm sorum sana sen ondan once kLasik muzik dinniyomussun acaba THE CROW hayatinin Donum NokTAsi oLmasaydi qenede Rock dermiydin yoksa kLasik Muziqe Dewam edermiydin hic dusundun mu ?? cevabini ozenLe bekLiyorum
Hayko Cepkin---KLASIK HALEN DEVAM ETMEKTE ONDAN VAZGECMEM IMKANSIZ........
Fans---beğendiğin yabancı şarkıcılar arasında korn,metallica gibi sanatçılar varmı?ve bu tür sanatçıları dinliyormusun?
Hayko Cepkin---DINLIYORUM TABIKI ...........
Fans---Hayko Hocam şarkılarında ne hakim? en Çok hangi duyguyla yazıyorsun? Bunalım gibi gözüküp tutkulu bir biçimde vay be helal olsun dedittiriyosun sonra da aşık ediyorsun birdenbire de .))
Bi de yeni albumde yabancı şarkı var mı?
Başarılarının devamını dilerim (yazı yazarken bile her an şarkılarını mırıldanan insanlar olması güzel bir şey olsa gerek )
Hayko Cepkin---SARKLARI YAPARKEN TAMAMEN BOMBOS OLUYORUM GENELDE.......ZATEN COGU EVDE EMPROVIZE PIANO CALARKEN CIKIYOR.....CIKAN SEYLERIN DUYGUSU HER NEYSE ONA BÜRÜNÜYORUM.......2 . ALBUMDE YABANCI PARCA OLMAYACAK.....VE GUZEL BIR DUYGU.........
Fans---selamlar ... sizce turkıyedeki sanatcılar hakkettıgı degeri bulabılıolarmı turkıyede bırden parlayıp ve aynı hızlada sonmek gercekten co k basıt bunun nedeni sizce nedir ??
ikinci sorum .. kendinisden en nefret ettıgınıs huyunus nedir acaba tessekurler seni co k seviyorus ))
Hayko Cepkin---GIDECEGIN YERE CABUK ULASMAK BAZEN YARAR YERINE ZARAR GETIRIR.....GUNUMUZDE BU DAHADA BELIRGIN BIR HALDE.......EN KISA YOL BILDIGIN YOL.....HESABI.....GEC BILE OLSA DOGRU YOLDAN GITMEK EN AKILLICASIDIR......SONRASI DEDIGIN GIBI TISSSSLAR........SİNİRİM........
Fans---Konser verdiginiz mekanlarda aradiginiz ozellikler yada beklentileriniz nelerdir?
Hayko Cepkin---IYI BIR TESISAT.....SEYIRCIYLE ILETIIMI DOGRU DUZGUN KURABILECEGIN BIR SAHNE.....DUYGUSUNU YANSITABILECEK ISIK SISTEMI.....KULISTE TUVALET....VEDE EFENDI ISLETMECILER.........
Fans---hayko Cepkin'e sadece 1 Kez kullanmak üzere doğa üstü bi güç veriLse onu ne için kullanır?
Hayko Cepkin---PEK COK SORU ZAMAN ZAMAN ZORLAR INSANI CEVAPLANMASI BABINDA....AMA BU TARZ SORULAR EN ZORLARI OLUR HEP........KARARSIZ KALIR CUNKU INSAN.......BENIM SU AN KALDIGI GIBI......BENCE COK ZOR BIR SORU BU DUSUNME KISMI BITMEZ .)
Fans---sanırım atttıım msg silindi yda dikkate alınmadı bilemorum ama tekrar soracaım...
hayko marilyn manson a karşı bir hayranlığın war mı? bn kendisine tparım çünkü... we senin de sahne showlarının bi kısmı onu hatırlatıo... mesela sahnede(mtw marti) düşüp ölmen sni sürükleyerek çıkarmaları,işte su içip sahneye püskürtmen(rpckn coke) ws...
cwp werirsen en azından bu sefer bu msg ım silinmeden kaile alınılırsa çok sewinirim
Hayko Cepkin---1---HAYRANI OLDUGUMU ARTIK BILMEYEN KALMAMISTIR HERHALDE....
2---BU TARZ VOCAL YAPAN HERKEZ SAHNEDE GIRTLAGINI TERCIH ETTIGI BIR SIVIYLA YADA OKSIJENLE TAZELER.....TUKURMEK TE DOGALIDIR BU VOKALIN......
3---BURADAKI HERSEYI EN OZENLISINDEN KAALE ALMAKTAYIM GEC OLUR GÜÇ OLUR ATLAMALAR OLUR ZAMAN ZAMAN .....AMA KAALE ALMAMAK SOZ KONUSU DEGILDIR ALINGANLIK VE AGRESYON DAHA BİR FAYDASIZ......
Fans---Selam hayko.Dünki A Lo Folie Bar'daki Söyleşide şunları söylemiştin .Genellikle Evdeyimdir kolay kolay çıkmam.Evdede zamanım genellikle bilgisayar başında geçer kayıt yaparım çok yorulduysam oyun oynarım dedin.Acaba Hangi oyunları oynuyorsun Belki aynı oyunları oynuyoruzdur ..Bi gün kapışırız..
Hayko Cepkin---DEGISMEZ GERCEGIM FIFADIR....PES 6 DA DURUMA GORE OYNARIM....STRATEJİ DE BUYUK HASTALIGIMDIR.....SU ARALAR ROME TOTAL WAR A TAKILMAKTAYIM......GERCİ HER IRKLA BITIRDIM AMA HALA SILMIYORUM .....
Fans---.si ben bakıyorum senin sanırım kendi adına hiç açıkhava konserin olmadı sanırım hep festivallerde oldu acaba ne zaman açıkhava konseri olcak kendi adına
2. si ne zaman özel mesaj kutunu boşaltırsın bir mesaj göndericem gitmiio
Hayko Cepkin---1---DAHADA BUYUDUGUMUZ ZAMAN.....ONA DAHA VAR.....
2---KUTUYU BOS YAKALAMAN KOLAY OLMAYABILIR.......BOSALSAMDA CABUK DOLMAKTA .......
Fans---selam hayko cepkin
En çok neyle yada kimle dalga geçmeyi seversin?
Hayko Cepkin---HERSEYLE KENDIM DAHIL..........
Fans---Ya ben hayko cepkin live albüm çıkarıcak diye bir şey duydummmm doğumu buu????
inşallah doğrudur buna ihtiyacımız varr çokta satar lazım olan bir şey çünki artık youtube den açıp ses kaydı yapmaya bıktımm net olmuyoooooooooo
Hayko Cepkin---LIVE ALBUM YOK UZGUNUM......
Fans---haykom çok başarılısın,çok çelişkilisin,çok piskopatsın aynı zamanda çok zekisin nasıl oluo bu?seni dinlerken çok mutlu oluorm ayrıca süper test çözüyorm seninle.sayende kazanıcam lanet össyi.seni dinlerken uçuorum,kopuyrmsen haykoyu dinlerken neler hissediosn?
okursan çok sevinicem,cvp yazarsan biras daha çok sevinicem.
4000 4000liksin.süpersin süper kalıcaksın
Hayko Cepkin---KAYITLARI YAPARKEN KENDIMI OKADAR COK DINLEDIM KI KENDIM GENELDE DINLEMEYE TAHAMULUM YOK......AMA BIRAZ ARA VERIP SANS ESERI IYI BIR TESISATTA DENK GELIRSEM OH BE IYI YAPMISIM DERIM.....BEN 6 YILA YAKINDIR BU SARKILARI DINLIYORUM VE HALEN ZAMAN ZAMAN OZLEYIP GERI DONEBILIYORUM....BU YILLAR BOYU DINLENIRLIGINI SAKLAYACAGINI DUSUNDURTUR HEP BANA...MUTLU HISSEDERIM ...............
Fans---Hayko Hayko Hayko Hayko Hayko Cepkin......Sana ne sorabilirim ki mükemmele yakınsın!Ama adet yerini bulsun dimi 1_ Giydiğin kıyafetler çok hoş kendin mi hazırlıyosun şu şu olsun diye? 2_ Albüm çıkarmadan(ünlü olmadan) önce hayata bakış açınla şimdiki hayata bakış açın aynı mı?
Hayko Cepkin---ONCESI SONRASI ANCAK SONRASINI HESAP EDEMEYENER ICIN VARDIR.....BEN NELER OLABILECEGINI HESAPLAYARAK HAYALLERIME YON VERDIGIM ICIN HERSEYIM AYNI.....SADECE KURGULADIKLARIMI GERCEKLESTIRMEKTEYIM..........
Fans---müziğin en güzel ve en iyi olduğu yerde sence neler var?
Hayko Cepkin---KAYGISIZ HERZAMAN AMATÖR RUHLU MÜZİSYENLE VAR.........
Fans---ASLINDA BU PEK SORU DEĞİL GENELLİKLE ROCK YAPAN MÜZİSYENLERİ GEREĞİNDEN FAZLA SERT VE KABA SANIRLAR TİP VE GİYİM TARZLARINDAN ÖTÜRÜ SENİNLE TANIŞSALAR ASLINDA BU FİKİRLERİ EMİNİM Kİ DEĞİŞECEKTİR ÇOK TUHAF İLK KLİPTE YARASI SAKLIDA İLKTEN DAHA ŞARKI SÖZSEL BAŞLAMADIĞINDA ALMAN FALAN HERHALDE DEDİM HAKİKATEN ÇOK ETKİLEYİCİ İDİ AMA KUSURA BAKMADA GÖRÜNTÜNLE BAĞDAŞMIYORSUN SON DERECE SEPMPATİK VE FARK ETTİĞİM KADARIYLA İYİ BİRİSİN SENİN DAHA BİR SAYGISIZ OLABİLECEĞİN GİBİ BİR İZLENİM UYANDIRIYORSUN SENİ DİNLEMEYENLERİN ÜZERİNDE SANKİ İNSANLARIN BU AT GÖZLÜKLERİNİ NASIL ÇIKARTMAYI DÜŞÜNÜYORSUN YA DA BIRAK AT GÖZLÜKLERİ TAKANLARLA İŞİM OLMAZ MI DİYORSUN TEKRAR SÖYLEYECEĞİM HİÇ DE KUSURA BAKMA SES RENGİN OLAĞAN ÜSTÜ YAPTIĞIN NAĞMELERE BAYILIYORUM SESİNE VE SANA ZEVAL GELMESİN KENDİNE ÇOK İYİ BAK YOLUN AÇIK VE TEMİZ OLSUN
Hayko Cepkin---DEDIGIN GIBI....ALINDA CEVABI VERMISSIN....NE ATLARLA NEDE GOZLUKLERIYLE ALAKAMIZ YOK.....CIKARTMA ISLEMINE GUNU GELDIGINDE ONLAR KARAR VERECEK.........
Fans---1- geçen gün oturmuş düşünürken senin bir Barış Manço şarkısı olan Dönence'yi coverlamanın çok müthiş olabileceğini düşündüm . ne dersin? :=)
2- Kitaplarla aran hala iyi değil mi?
3- Yeni albümü kaydederken albüm hakkında kafanı çok taktığın bir şey var mıydı?
teşekkürler ... :=)
Hayko Cepkin---
1---HIC SEVMEM....)
2---KITAP DURUMUM HALA AYNI.....
3---SOUND.....
Fans---hayko.
konserlerinde,katıldığın programlarda filan genellikle eşofman giydiğin dikkatimi çekti.bunun sebebi nedir?(bu soruyu çok mu düşündün diye sorsanız çok haklısınız...)
Hayko Cepkin---SPONSOR.............
Fans---slm hayko abi rock'n cook hakkında ne düşünüosun bundan önce gelen yabancı gruplar ve bazı isimler
sence doğru seçim miydi?
önümüzde ki rack'n cook da neler beklersin
Hayko Cepkin---EN BUYUK FESTIVAL.....BU SECIMLERIN YALNISI DOGRUSU OLMAZ.....MÜZİSYEN MÜZİSYENDIR.....AMA FESTIVAL DE DAHA ISIMLI GRUPLARI GETIRMEK ISTESE DE BU YIL MESELA TARIHLER UYUMSUZ OLDU PEK COK GRUP ICIN ......SEBEP BUDUR....YOKSA BOMBALAR DEVAM EDECEKTIR.....ARTIK TUM GRUPLAR GELIYOR TURKIYEYE....HEPSINI SEYREDEBILM SANSINI BULABILIYORUZ...... KEYFINI CIKARTMAK GEREK :...........
Fans---Merhaba!
Hayko Cepkin Fanları Yaş Ortalaması Anketi'nde 31-36 yaş aralığında gözüken 8 kişiden biri benim Sorum da buna bağlı: Müzisyenlerin yaşı ilerlese de hayranlarının yaş ortalaması genelde taze gençlikte takılı kalır. Bu durum müzisyende mutluluk uyandırıp "vaay hala gençlik fışkırıyor benden" dedirten bir duygu mudur yoksa "kimlere müzik yapıyoruz hala yaa!! " şeklinde isyan ettiren bir duygu mudur?
(Sözkonusu yaş aralığındaki hayranların tepki duymasını istemem,sadece bilsinler ki onlar da kaçınılmaz olana ulaşacaklar... İnsan 30'larında böyle düşünüyor işte
Varlığın için teşekkür ederim Hayko Cepkin, kendimi yeniden gencecik hissettiriyorsun
Hayko Cepkin---YORUMLARIN TAMAMEN DOGRU.....ANCAK OYLE HISSEDEBILIR İNSAN .....CUNKU YASINI ALDIKCA ESKIDEN NE OLURSAN OL ZAMANLA GIYDIKLERININ TONU BILE CAKTIRMADAN KAHVERENGILESIYOR........
Fans---Yüxexes'te giydiğimiz HaykoSouthpark tshirtlerimizi begendin mi? =)
Hayko Cepkin---SUPERDİ.........)
Fans---
sELamLAr öNce hAyko abi : )
benim sorum birisiyle düet yapmayı düsünüyor musun ?
yani son albümlere baktıgımızda cok gördüğümüz bir$ey bu...
MaNga aLbümünde Vega iLe düet yaptI meseLa ...
Çilekeş Fuat La düet yaptı ws... !
benimde sormak istedigim bu
bi rApci iLe düet yapmak istermisin yada aKLInda war mI böyLe bir$ey ?
ben Sagopa Kajmer iLe düet yapmanı aCAayiip istErdim : ]
cevaplarsan sevinirim : )
Hayko Cepkin---DUET FIKRI HALEN YOK AKLIMDA.........DUSUNMEMEKTEYIM.........
Fans---hayko abi sana sorum sarkilarin hakkinda
1-YARASI SAKLI DA "yokmu bunun ilaci" diosun ya o neyin ilaci anlamis deilim(tabe aptal diyecen bana:$)
2-"ben vurgunum 1 cimbiza" dediin yerde cimbiz nedir?

ay utandim simdi:$
Hayko Cepkin---
1----ILAC AKLIMIN BEYNIMIN ILACI BABINDA....KONSERDE DE ZATEN HEP ELLE KOLLA GOSTERIRIM OLAY.......
2----CIMBIZ DA ARGODA KUCUK OLAN SIRIN TATLI SEYLERE KULLANILIR........
Fans---Hayko Cepkin kadınların problemli olduğu kanısına nasıl varmıştır? Kendisi bir misojinist midir?
Hayko Cepkin---DIRDIRLARINA VEDE BITMEYEN CENELERINE KATLANAMAYACAGINI ANLADIGI ZAMAN...........BU SADECE 2 ORNEK....FIKIRSEL CATISMA VE ASLOLAN KADIN ERKEK BEYNININ UYUSMAZLIGI CABASI......ZOR KONU BITMEZ......)
Fans---Selam Hayko(abi) seninle ilk klibin hakkında biraz fikir catısması yasadık ama ay konseptinin Rammstein(Amerika) klibinden alıntı oldugu kanısına vardık
Soru1:Hayranlarınla bu kadar sohbet etmenin nedeni insanların beğenisini kazanmakmı yoksa tamamiyle içinden geldiği içinmi ? (Art niyetim yok yanlış anlaşılmaya sebep vermek istemem Hayko(abi) )
2: Sana bir türlü (buradaki soru kısmı hariç) ulaşamadım. Sana ulaşmanın yollarını söylemene rağmen ulaşamadım Nasıl ulaşcam Hayko(abi) sana? (gerçi her sana ulaşmak isteyen adamı taksan yanmıştın)
Sorular ve merak edilenler bitmeyecektir abi tabiki biz bitene kadar... Kendine iyi bak Hayko(abi)
Hayko Cepkin---
1---kim vardı....ben varmış değilim o kanıya.....
2---beğeni kazanma arzum olsaydı herkezin izlediği yolu tercih eder standartlarda boğulur
coverler yapar anlaşılır sözler yazar hop diye algılanan akor kalıpları kullanırdım........
3---haykocepkin.com dan iletişimde info dan msj atabilirsin.......
4---yıllardır dikte edilen bir yalnış daha işte.....siz bitene kadar değil ,bizler bitene kadardır
bu süreç .....piyasada hiçbirşeyin yapılamaz hale gelindiğinde merak edilebileceğiniz bir
tek şey olmayacak zaten......bizler var olduğumuz sürece merak ve takip edilebilirlik ayakta kalacaktır....
bizler var olmasak tv de yeni yeni çoğalan rock programları bile olmayacak....bizler başaramazsak
festivaller de olmayacak......sizler var olanı arzu ettiğiniz sürece takip etme,destekleme ve tüketmeyle hükümlüsünüz....
bu tvde devamlı pompalanan halk büyüktür o seçer pompalamalarına kapılmayın....halk çoğunluktur....genelde de verileni alır....
Fans---Merak ; Vücut olarak Eminem'e benzeme isteğin oldu mu ? Stilinle Müzik tarzın uyumlu mu ?
Hayko Cepkin---hiç arzu etmedim.....hiç düşünmedim bile.....
Fans---Selam hayko abi..Abi soru sormadan önce sana teşekkür etmek istiyorum abi...Çok sağlam bi iş yapıyorsun ne kötüdür ki artık senin gibi sanatcılar azaldı sen sanki ortada bi gül ghibi açtın (Garip bi benzetme ) Senin için bi sürü wallpaper yapmıştım.Bigun onların hepsini senin adresine yoliiycam..İşallah beğenirsin..
Soruma gelince:
Abi garip bi soru olcak ama şarkılarında tanrıyla ilgili bi yakarışlar sezdim ben sanki Bazııı şarkılarında göğe bakman felan herzaman sahnede şarkının bağzı vurugulu kısımlarında yukarı göğü işaret etmen felan bunları kasten mi yapıyorsun yoksa sahne showu olarak müziğin etkisine kapılarak yaptığın şeyler mi?
Okuyum cewaplarsan cok sevinirim....
not; Abi trend show a geldim ama seni bulamadım acayip üzüldüm tanışmak bi elini sıkıp bi kare fotoğraf cektirmek isterdim..İşallah gunun birinde nasip olur..
Hayko Cepkin---sahnede kullandığım her hareket genel olarak konuları anlatmaya dayalıdır....ben anlatırım ....sen nasıl arzu edersen öyle alırsın....
kelimeler şu an için gereksiz......geneli bende saklı.....ama aslında bariz anlatıyorum....
17 ocak Sabah 6 Gibi Hayko Yine Sitedeydi
Fans---merhaba hayko abi...öncelikle şuna değinmek istiyorum:ben müziğine sesine
şarklarına bayılıyorum.. dinlemekten çok büyük zevk alıyorum.. Trend Show'da
da bulunmuştum zaten ama yazık ki seninle tanışma fırsatı bulamamıştım...
çok istedim ama olmadı... umarım başka bir konserde =)
ve live albüm istiyoruzz ben ve bir çok arkadaşım... bu bir soru değil
sadece belirtmek istedim =)ay çok heyecanlandım bir sürü sorum vardı şimdi
aklıma soru gelmiyo =)
Türkiye'de bayanladan gerçek rock yapıyor dediğin sanatçılar var mı,müziğini
beğendiklerinde olabilir.....Varsa kim ya da kimler?? çok merak ettim =)
şimdiden çok teşekkür ediyorum saygılarımla... =]
Hayko Cepkin---ZATEN BİR ELİN PARMAKLARINI GEÇEMİYECEK ADETTE AZ BAYAN ROCKÇIMIZ
VAR.....TABİKİ ŞEBNEM ,ÖZLEM, VE AYLİN BUNLARDAN EN SEVDİKLERİMDİR......
Fans---Selam Hayko senden gerçekten sanat müziği duymayı çok isterim harika bi
sesin var acaba herhangi birgün duyabilirmiyiz böyle birşeyi(severim Türk
Sanat Müziğini cidden)
özellikle Makber,Dönülmez Akşam vs. bunları dinlemek beni çok mutlu eder
dinliyecekmiyiz hiç?
ALINTII