arkadaslar konu eklıyorum bu bolume konular yurumeyı yada ucmayı ogrenmısler pat ortadan kayboluyorlar.bunun nedenı ıse konulara yapılan bazı yorumlar.konuları sılıyorsunuz barı bır acıklama bırakın.bolumu seven var sevmıyen var ıste ıgrenc boggg ohhh bılmem ne yorumlar gelıyo goren admın sılıyo.adı uzerınde +18 ha ben 18 yasından buyugum gırdım:)
bıde yorum yaptım ıgrenc cart yada curt mıgden kaldırmıyorsa gırme dostum
yonetım bence geregını yap bu bolum hakkında kımse acıklama yapmadan benım konumu sılemez bız bır aıle olacaksak aılenın tum bıreylerıne saygı duyulması lazım.kımse kafasına gore ıs yapmasın.yanı bu tarz mevzular oldumu gercekten canım sıkılıyor daha oncede boyle bır olay yuzunden sıteden cekıp gıtmıstım bellı bır sure sonra gerı geldım samet ve buragın rıcasınıda goz onunde bulundurarak.Ha sıteden ben gıtmısım yada gıtmemısım kımın umurunda.Acıkcası benımde umrumda degıl yanı

ama mazıde bır kekiillifan.com hatırlamak ıstıyorum dostluk arkadaslık dolu.sert bır soz kullandı ısem affola.
bırde lutfen daha oncekı ısteklerım gıbı konuya gereken yapılmadan pat dıe sılınmemesını rıca edıyorum.