Bildiğiniz gibi sitede calısmalarımız buyuk bir hızla devam ediyor..yılbaşına yetiştireceğiz inşallah..şimdi sizede biraz iş düşecek şimdi sizden isteğim yazdığım yerlerin karısına yaratıcı bir şekilde isim bulmanız..
şuanki Üye sıralnması bu :
isim Gerekli mesaj sayısı rengi Yeni Kekillist 0 Kekillist Olacak 50 ^Kekillist^ 100 Kekilli Manyaa 250 Harbi Kekillist 500
sizce değişik isimler ne olabilir ve renkleri nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum
isim Gerekli mesaj sayısı rengi ------------ 0 ------- ------------ 50 ------ ------------ 100 ------- ------------ 250 ------- ------------ 500 -------
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2008, 21:37:31 Gönderen: eylül çıkmazı »
Ruhun doymaz geceler kalmış üstüne Gönlün olmaz korkma Sevgin olmaz denesen de bile bile Ömrün olmaz korkma
Çırpındıkça batarsın bataklığa Kurtaran kalmaz unuttuğun dışında Ellerin buz olur, ayakların çivi Isıtmazlar dokunsalar da
Bedenin kalsın, ruhun inansın Severim sandım, yine aldandın
Ruhun duymaz seneler geçmiş üstüne Gönlün olmaz hala Sevgin dolmaz “yine” desen de kendine Saygın olmaz korkma
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Dikkat Dikkat Dikkat Arkadaşlar bakın biraz buraya oyunları, Dikkat Dikkat Dikkat Arkadaşlar bakın biraz buraya programı, Dikkat Dikkat Dikkat Arkadaşlar bakın biraz buraya oyunu indir, Dikkat Dikkat Dikkat Arkadaşlar bakın biraz buraya program yükle, Dikkat Dikkat Dikkat Arkadaşlar bakın biraz buraya download, Dikkat Dikkat Dikkat Arkadaşlar bakın biraz buraya hikayeleri, Dikkat Dikkat Dikkat Arkadaşlar bakın biraz buraya resimleri, Dikkat Dikkat Dikkat Arkadaşlar bakın biraz buraya haber, Dikkat Dikkat Dikkat Arkadaşlar bakın biraz buraya yükle,
Dikkat Dikkat Dikkat Arkadaşlar bakın biraz buraya videosu, Dikkat Dikkat Dikkat Arkadaşlar bakın biraz buraya msn eklentisi, şarkı sözleri
Biz çok mersi değil, çok teşekkür ederim diyoruz. Biz detay değil, ayrıntı diyoruz. Biz fonksiyon değil, işlev diyoruz. Biz kriter değil, ölçüt diyoruz. Biz; start almak, relax olmak, trend, spontane, check etmek, feedback, full-time, adapte olmak ve diğerleri gibi, garip bir dile ait sözüklerle konuşmuşmuyoruz. Çünkü biz dilimizden utanmıyoruz...