Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
sinan kardeşim doğum gününü tekrar kutluyorum . bu remixi sana hediye : D .
Extra olarak bikaç bilgi vericem. Yaptığım çalışma tam 9 saat sürdü. Extended dedim. Parça trance ,electro ve full bass olarak tam 10:21 saniyede bitti. yani tek mix ancak içinde aynı parçanın electro ve full bass versiyonu var. Yaptığım parçayı kesinlikle kulaklıkya dinlemeyin. aşırı bass kulak zarınıza zarar verebilir. 5+1 Ses sistemiyle komşular kapıyı kırana kadar son ses dinleyebilrsiniz : D .... benim çalışmalarım studyo ortamında oluyor. 7 yıldır bu işi yapıyorum. yani amatör işler yapmam. yaptığım müzikler bağımlılık yapar analyana . son olarak bazılar vardır tamam yarın yaparım remixi diyenler. yaptıkları remixi dinleyen biri o parçanın orjinalini bile dinleyemez. Verilen emeğe saygı duymanız dileğiyle...
güzel olmusta sende murat abı gıbı yanlıs parcayamı cekım yaptın kardeşim seni cılgın anadolu benım alır seni boşarım bunlara yapsaydın ya ama guzel olmus gerckten bende bır kac gun sonra bombayı koycam sıteye bakalım kımınkı daha ılgı ve cekıcı vede ızlenme dınlenme rekoları kırıcak
Ben Ben Değilim Ben Olsam Olsam Kendi Halimde Bir MURAT KEKİLLİ , MURAT GÖĞEBAKAN olurum. Bir Gram Dahi Fazlası Olamam .....
sinan kardeşim doğum gününü tekrar kutluyorum . bu remixi sana hediye : D .
Extra olarak bikaç bilgi vericem. Yaptığım çalışma tam 9 saat sürdü. Extended dedim. Parça trance ,electro ve full bass olarak tam 10:21 saniyede bitti. yani tek mix ancak içinde aynı parçanın electro ve full bass versiyonu var. Yaptığım parçayı kesinlikle kulaklıkya dinlemeyin. aşırı bass kulak zarınıza zarar verebilir. 5+1 Ses sistemiyle komşular kapıyı kırana kadar son ses dinleyebilrsiniz : D .... benim çalışmalarım studyo ortamında oluyor. 7 yıldır bu işi yapıyorum. yani amatör işler yapmam. yaptığım müzikler bağımlılık yapar analyana . son olarak bazılar vardır tamam yarın yaparım remixi diyenler. yaptıkları remixi dinleyen biri o parçanın orjinalini bile dinleyemez. Verilen emeğe saygı duymanız dileğiyle...
Biz çok mersi değil, çok teşekkür ederim diyoruz. Biz detay değil, ayrıntı diyoruz. Biz fonksiyon değil, işlev diyoruz. Biz kriter değil, ölçüt diyoruz. Biz; start almak, relax olmak, trend, spontane, check etmek, feedback, full-time, adapte olmak ve diğerleri gibi, garip bir dile ait sözüklerle konuşmuşmuyoruz. Çünkü biz dilimizden utanmıyoruz...