arkadaşlar bildiğiniz gibi üyelerin birbirlerinin profillerini görmelerini engellemiştik.sebep özel mesajla bayan arkadaşların rahatsız edilmesiydi.ama istekler çoğaldı ve bu herkesin hakkı engeli kaldırıyoruz.ama herhangi bir arkadaşımız bayan arkadaşlarımızı rahatsız ederlerse sitemizden uzaklaştırılacaklardır.burada sizden istediğimiz size rahatsız edici bir özel mesaj geldiğinde bunu yönetime bildirmeniz
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: özel mesaj hakkında oyunları, özel mesaj hakkında programı, özel mesaj hakkında oyunu indir, özel mesaj hakkında program yükle, özel mesaj hakkında download, özel mesaj hakkında hikayeleri, özel mesaj hakkında resimleri, özel mesaj hakkında haber, özel mesaj hakkında yükle,
özel mesaj hakkında videosu, özel mesaj hakkında msn eklentisi, şarkı sözleri
Yanı bu tur bır sıte bayan arama sıtesı degıldır arada cıkıyor bu tıp davranıs sergıleyen uyeler.yasak kalkmıs yada kalkmamıs pek umrumda degıl acıkcası ama bu tur davranısların sergılenmemesı dılegıyle
Seni düşünüyorum yine, Çünkü sen ben yaşadıkça varsın, Sen var oldukça ben düşüneceğim, Ben düşündükçe seni seveceğim,
olur söylerim abilerim ... rahatsız eden olursa ...
kaderin oyunu yenemez umudu.. sevgidir beni bekleyen... bu yolun sonu...talih kuşu bu defa bana gülümse.. çaresizliğim vurma yüzüme yüzüme.... zaman zaman savurdu bu macera hayallerimi ...
oyy oyyy senden beklenirmi hiç be aplasının gülü gülü
kaderin oyunu yenemez umudu.. sevgidir beni bekleyen... bu yolun sonu...talih kuşu bu defa bana gülümse.. çaresizliğim vurma yüzüme yüzüme.... zaman zaman savurdu bu macera hayallerimi ...
vay hainnn emre utanmıyomusun sitemisin namusuna göz dikmeye puuuuu sana
valla bilemem arkadaşlar napalım biz şimdi bu emreye ... he cezası versek namusumuza göz dikitiği için... kaç yıl hapis... yoksa idam mı etsek kubi söyle bakalım namıssızın cezası ne olsun