Logo
Yeni mesaj varToplam Mesaj Sayısı: 60607
Yeni mesaj varToplam Konu Sayısı: 5227
Yeni mesaj varToplam Üye Sayısı: 1703
Yeni mesaj varSon üye: alperen
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Antalya'da Sahne Alan Ünlü Sanatçı Murat Kekilli  (Okunma Sayısı 152 defa)
21 Şubat 2008, 13:51:25
Üye Adı Burak Kekilli

Üye Grubu Yönetici
Rütbe *

| WwW.KeKiLLiFaN.CoM | Alayina Isyan Inadina Murat KeKiLLi |
Cinsiyet Bay
Nereden YOZGAT
Durumum:
Kayit Tarihi 01 Ocak 2007, 00:00:00
Mesaj Sayisi 1164
Kekillist Puan 60
Iletisim
WWW Offline Offline
« : 21 Şubat 2008, 13:51:25 »

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan Şenlikleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Murat Kekilli, binlerce kişiye konser verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan Şenlikleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Murat Kekilli, binlerce kişiye konser verdi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Kültür İletişim Kulübü (AKİK) iş birliğiyle bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen Ramazan Şenlikleri devam ediyor. Karaalioğlu Parkı Büyük Mirador'da yapılan şenliklere Antalyalılar yoğun ilgi gösteriyor.
KEKİLLİ FIRTINASI
Ramazan eğlencelerinin ardından rock müziği sanatçısı Murat Kekilli sahne aldı. Kekilli'nin sahneye çıkmasıyla birlikte binlerce kişi Büyük Mirador'a akın etti. İki saate yakın aralıksız sahnede kalan Kekilli, Antalya'ya ilk kez geldiğini belirterek genç hayranlarının ağırlıkta olduğu seyircilerin kendisine eşlik etmesine sevindi. Sahneden inerek hayranlarının yanına giden Kekilli, performansıyla göz doldurdu. 'Bu akşam ölürüm', 'Eşek gözlüm' gibi en sevilen parçalarını seslendiren Kekilli, isteklere de yer verdi.
Murat Kekilli'yi Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Köken de izledi. Köken, yaptığı konuşmada Antalyalıların şenliğe gösterdiği ilgiden büyük mutluluk duyduklarını belirterek teşekkür etti.
Murat Kekilli de Köken ve Antalyalılar aracılığıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e şenliği düzenlediği için teşekkür etti. Kekilli, konserin sonunda hayranlarından mendillerini çıkarıp sallamalarını istemesi üzerine alanı dolduran seyirciler arasında renkli görüntüler oluştu.
ŞENLİKTE SON HAFTA
Ramazan boyunca Karaalioğlu Parkı'nda her akşam devam eden Ramazan Şenlikleri'nde son haftaya girildi. Binlerce Antalyalının her akşam yoğun ilgi gösterdiği şenlik kapsamında 9 Ekim akşamı Tayfun Talipoğlu 'Yol Hikayeleri' ile Antalyalılarla buluşacak. 10 Ekim Çarşamba akşamı ise Grup Laçin konser verecek.

Döndüm yedi kere kendi üzerime

Sekizi de dön dönebilirsen...

http://www.facebook.com/pages/Murat-Kekilli/45992377576

'Ya hep beraber cennete gireceğiz, ya da dünyayı cehenneme çevireceğiz.' Murat kekilli

Herkes birbirini sevecek diye bir şey yok elbette.Yada herkesi kendime hayran bırakma kaygılarım...Beni sevseniz de sevmeseniz de Muratlığımdan bir şey kaybetmem ama ben görmediğim ve bilmediklerimde dahil olmak üzere herkesi ve her şeyi sevebilirim.Ona birazcık benzediğimi bileyim bu yeter.
19 Temmuz 2008, 12:55:04
Üye Adı leyliş

Üye Grubu Kekillist Adayı
Rütbe *

Durumum:
Kayit Tarihi 19 Temmuz 2008, 12:49:51
Mesaj Sayisi 1
Kekillist Puan 0
Iletisim
« Yanıtla #1 : 19 Temmuz 2008, 12:55:04 »

meraba ben leyla adanalıyım MURAT ı çok ama çok seviyorum umarım birgün görüşürüz
19 Temmuz 2008, 14:28:08
Üye Adı Burak Kekilli

Üye Grubu Yönetici
Rütbe *

Cinsiyet Bay
Nereden YOZGAT
Durumum:
Kayit Tarihi 01 Ocak 2007, 00:00:00
Mesaj Sayisi 1164
Kekillist Puan 60
Iletisim
WWW Offline Offline
« Yanıtla #2 : 19 Temmuz 2008, 14:28:08 »

meraba ben leyla adanalıyım MURAT ı çok ama çok seviyorum umarım birgün görüşürüz

hoşgeldin leyla inş ;)

Döndüm yedi kere kendi üzerime

Sekizi de dön dönebilirsen...

http://www.facebook.com/pages/Murat-Kekilli/45992377576

'Ya hep beraber cennete gireceğiz, ya da dünyayı cehenneme çevireceğiz.' Murat kekilli

Herkes birbirini sevecek diye bir şey yok elbette.Yada herkesi kendime hayran bırakma kaygılarım...Beni sevseniz de sevmeseniz de Muratlığımdan bir şey kaybetmem ama ben görmediğim ve bilmediklerimde dahil olmak üzere herkesi ve her şeyi sevebilirim.Ona birazcık benzediğimi bileyim bu yeter.
23 Temmuz 2008, 19:44:39
Üye Adı muratQolik

Üye Grubu Forum Yöneticisi
Rütbe *

Cinsiyet Bayan
Nereden BURSA
Durumum:
Kayit Tarihi 30 Kasım 2007, 14:35:57
Mesaj Sayisi 5001
Kisisel Mesaj KaLpiM naSIr ..!!! AmA taŞ deGiL..!!!

Kekillist Puan 56
Iletisim
WWW Online Online
« Yanıtla #3 : 23 Temmuz 2008, 19:44:39 »

KEKİLLİ FIRTINASI

off ulennn offfffffffffffffffff... saol burak... Gülen

Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa
Rabbine dönüp:
“Benim çok büyük bir derdim var”
deme!
Derdine dönüp:
“Benim çok büyük bir Rabbim var”
de!
05 Ağustos 2008, 20:25:41
Üye Adı burcu

Üye Grubu Süper Moderatör
Rütbe *

Cinsiyet Bayan
Nereden çorum
Durumum:
Kayit Tarihi 18 Aralık 2007, 17:58:48
Mesaj Sayisi 1120
Kekillist Puan 30
Iletisim
« Yanıtla #4 : 05 Ağustos 2008, 20:25:41 »

vallahi hakkaten off çiğdem bunları gördükçe dahada çok offff diyesim geliyo.millet kekilli fırtınasının içinde biz yakınından bile geçemioz.nese elbet ogünlerde gelecek.saol burakcım

10 Ağustos 2008, 19:55:55
Üye Adı essekgözlüm

Üye Grubu Kekillist Adayı
Rütbe *

Durumum:
Kayit Tarihi 04 Ağustos 2008, 20:57:00
Mesaj Sayisi 8
Kekillist Puan 0
Iletisim
« Yanıtla #5 : 10 Ağustos 2008, 19:55:55 »

BENDE ADANALIYIM...İNŞ BENDE GÖRECEGİM...YA NEDENSE KEKİLLİ NİN ADANADA KONSERİ OLMUYO..ARASTIRCAM LA BUNU DELLENDİM...
Taglar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: