| 02 Mart 2008, 01:25:00 |
|
 |
« : 02 Mart 2008, 01:25:00 » |
|
G.SARAY`ın B.B. Ankara ile oynadığı maç tamamlanmış, muhabirler yakaladıkları futbolcularla röportaj yapma derdinde. Lig TV`nin başarılı G.Saray muhabiri Pınar Argun, çok güzel bir gol atan Hasan Şaş`la konuşuyor
Her şey gayet normal giderken, bir anda, `En sevdiğin sanatçı kim? En sevdiğin yemek nedir?` sorusu geliyor. Acaba yanlış mı duydum diye dikkat kesiliyorum. Hasan Şaş da cevaplıyor: `Hepsini severim, haksızlık etmiş olmayayım. Sezen Aksu , Funda Arar , Murat Kekili ... En sevdiğim yemek de güveç...` `Nasıl ya?!.` diyerek dumura uğramış bir şekilde seyrettiğim bu enteresan röportaj sona eriyor, Şansal Büyüka açıklamayı yapıyor: `Bravo Pınar `a vallahi, Aslan Cimbom için de malzeme topluyor yakalamışken Hasan `ı...` Aslan Cimbom , Lig TV `nin Galatasaray özel programı. Pınar Argun her iyi muhabir gibi günü kurtarmakla yetinmiyor ve programı için de çalışıyor. Tekrar tebrik ederim. Ama yine de maç sonrası röportajda tuhaf hissettiğimi söylemeliyim; Pınar Argun `un hatası olmasa da... Ribery `nin kuzen mesajı neydi?
|
|
|
|
|
|
Döndüm yedi kere kendi üzerime
Sekizi de dön dönebilirsen...
http://www.facebook.com/pages/Murat-Kekilli/45992377576
'Ya hep beraber cennete gireceğiz, ya da dünyayı cehenneme çevireceğiz.' Murat kekilli
Herkes birbirini sevecek diye bir şey yok elbette.Yada herkesi kendime hayran bırakma kaygılarım...Beni sevseniz de sevmeseniz de Muratlığımdan bir şey kaybetmem ama ben görmediğim ve bilmediklerimde dahil olmak üzere herkesi ve her şeyi sevebilirim.Ona birazcık benzediğimi bileyim bu yeter.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Temmuz 2008, 10:19:20 |
mk06
Kekillist Adayı

ankara
13 Haziran 2008, 07:28:24
46
3
|
 |
« Yanıtla #5 : 07 Temmuz 2008, 10:19:20 » |
|
hasan abım murat kekıllı dınlermış vay beeeeeeeeee :d
|
|
|
|
|
|
EmSaR -AkA- Abdullah - HAYALINI AVUTAMADIM MÜMİNEM ArabeskRaP Parcam Online İndirmek İcin Tıkla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Temmuz 2008, 14:51:34 |
the_bigfather
Harbi Kekillist

hiçbir yer
27 Mart 2008, 17:44:11
843
7
|
 |
« Yanıtla #9 : 09 Temmuz 2008, 14:51:34 » |
|
nie o kdr sasiriorsunuz ki sanki hasan sas cok üstün biride istemiosa dinLemesin onun kayipi..eksikLiqi  sonuna kadar katılıyorum... isterse dinlemesin kendi kaybeder...
|
|
|
|
|
|
ölümüne kekilli alayına isyan...
|
|
|
|
|