| 18 Ağustos 2008, 17:14:12 |
|
 |
« : 18 Ağustos 2008, 17:14:12 » |
|
Kocaeli Kültür ve Eğlence Fuarı'nda konser veren ünlü sanatçı Murat Kekilli, ölen bir arkadaşının platonik aşkı için yazdığı şiiri bestelediğini belirterek, Her konserimde bu şarkıyı söyleyerek o kızı arıyorum dedi.
Kocaeli Kültür ve Eğlence Fuarı'nda konser veren ünlü sanatçı Murat Kekilli, ölen bir arkadaşının platonik aşkı için yazdığı şiiri bestelediğini belirterek, Her konserimde bu şarkıyı söyleyerek o kızı arıyorum dedi. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi maçı sebebiyle ilginin az olduğu konserde, Murat Kekilli maça rağmen kendini dinlemeye gelen hayranlarına teşekkür etti. Kekilli, bir yıl önce ölen arkadaşının kendisine getirdiği Seni sevdim ama bunu bir sana söylemedim isimli şiirini bestelediğini belirterek, 1994 yılında arkadaşım Mustafa, Çukurova Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü'nde okuyordu. Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde okuyan bir kıza aşık oldu. Ancak 6 yıl boyunca kıza aşkını itiraf edemedi. Sonra kız okuldan ayrıldı. Kızın izini kaybetti. Mustafa aşık olduğu kıza benzeyen bir kız ile evlendi. Bana aşkını anlatan bir şiir yazdı. Kendisi bir yıl önce vefat etti. Şimdi ben her konserimde bu şarkıyı söyleyip Mustafa'nın aşık olduğu kıza ulaşmaya çalışıyorum. Eğer onu bulursam Mustafa'nın mezarına götüreceğim dedi. Kekilli, bundan sonra CD yapmayacağını söyleyerek hayranlarından şarkılarını ya telefonlarına ya da hafızalarına kaydetmelerini istedi.
|
|
|
|
|
|
Döndüm yedi kere kendi üzerime
Sekizi de dön dönebilirsen...
http://www.facebook.com/pages/Murat-Kekilli/45992377576
'Ya hep beraber cennete gireceğiz, ya da dünyayı cehenneme çevireceğiz.' Murat kekilli
Herkes birbirini sevecek diye bir şey yok elbette.Yada herkesi kendime hayran bırakma kaygılarım...Beni sevseniz de sevmeseniz de Muratlığımdan bir şey kaybetmem ama ben görmediğim ve bilmediklerimde dahil olmak üzere herkesi ve her şeyi sevebilirim.Ona birazcık benzediğimi bileyim bu yeter.
|
|
|
| 18 Ağustos 2008, 23:09:39 |
|
|
|
| 19 Ağustos 2008, 13:32:32 |
|
|
|
| 23 Ağustos 2008, 04:24:46 |