Bıkılmayan Sevginin Cümle Hali07 Ağustos 2007 Salı
Benim gediklisi olduğum ve her yıl konsere gittiğim şirin mi şirin Sinop’un ilçeleri… Ama beni orada etkileyen şeyler sadece doğal ve tarihi güzellikleri değil. Her gidişimde sanki daha yeni gidiyormuşum hissine kapılmam.
Ayancık’a ilk gittiğim yıl festivalde yaklaşık sekiz-on bin insanın coşkun tezahüratları ile müşerref olmuştum. Bu yıl yine gittiğimde nerdeyse bu rakamın iki katı insan konser alanını hınca hınç doldurmuştu.
Kusursuz organizasyonundan ötürü Başkan Ayhan Beye ve Ayancık halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bir kentin insanı ancak bu kadar yakışır yaşadığı yere ve bir kent ancak bu kadar yakışır bünyesinde barındırdığı halka.
Aynı şeyler Güzelkent içinde geçerli. Orada da durum şu anlattıklarımdan farksızdı inanın. Dünyada kaç tane sanatçıyı üç yıl üst üste aynı festivalde görebilirsiniz ki? Sahnede hem başkanlara hem de halka sordum "yaa bıkmadınız mı aynı yüzü üç yıl üst üste görmekten" diye. Aldığım cevap aynen şöyleydi. “Hayır, çünkü sen güzel insansın.”
Teşekkürler Sinop’un güzel insanları. Sizin için söyleyebileceğim son şey ancak şu olabilir. Belki de sizi sandığınızdan daha fazla seviyorum. Dostlarım… Sizleri kendime özel sevdiklerim olarak ayırdım. Sevgimle kalın!
* Unutmadan, her insan hayatın bir cümlesidir ve şu anda orda değilsem bu cümlenin sonu demek değildir. Allaha emanet dostlarım...