Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Murat Kekilli FAN Club > MuRaT KeKiLLi > MURAT KEKİLLİ'nin Kaleminden > Bitmişiz!(18 Haziran 2007 Pazartesi)

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Bitmişiz!(18 Haziran 2007 Pazartesi)
Cevap SayisiCevap Sayisi: 3 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 167 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bitmişiz!(18 Haziran 2007 Pazartesi)  (Okunma Sayısı 167 defa)
26 Kasım 2007, 19:47:13
UYE BILGILERI Burak Kekilli

Üye Grubu Site Yöneticisi
Rank *

| WwW.KeKiLLiFaN.CoM | Alayına İsyan İnadına Murat KeKiLLi |
CINSIYET Bay
NERDEN YOZGAT
Durumum:
İstatistikleri
Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

KAYIT TARIHI 01 Ocak 2007, 00:00:00
MESAJ SAYISI 980
KiSiSEL MESAJ burak@kekillifan.com

KEKiLLiST PUANI 44
ILETISIM
WWW Online Online
« :»

Bitmişiz!18 Haziran 2007 Pazartesi
Başbakan Fenerbahçeli diye oyumu ona vereceğim demez mi? Al sana bir kaya, buyur, nerene dayarsan daya! O zaman birisi de çıkıp; “Ben de Cem Uzan’a oy vereceğim. Çünkü O Amerika’ya kazık atmış birisidir” derse ne yapacaksınız? (Amerika’yı kazıklamak her babayiğidin harcı değildirden yola çıkarsak)

Yani helal olsun dememiz mi gerekiyor şimdi? Peki ya biiir, çok sıkıldım diye sandıkların yolunu gözleyenlere ne demeli? İkiii onun arabası vaaar diyenler? Memleketin geri kalanının yarısı din elden gidiyor diye, diğer yarısı da laiklik elden gidiyor diye seçim gününü bekliyorlar. Acaba gerçekten onun için mi bu telaş?

Tabii canım onun için! Yoksa tamamen duygusal olursa taraflar ne yer ne içer, neyle hayatını idame ettirir değil mi? Ama kim oyunu 1 YTL mazota satar? Veya geceliği bir YTL’ye düşecek olan Şehrazat’a?

Küresel ısınmayı bitireceğiz diyen siyasetçiye ne dersiniz? Bence ona söylenecek en iyi laf “komple bitmişiz” olmalıdır... Bu kaotik halimizin tek suçlusu ise anayasamızın “371 maddesindeki” şey kitap şekerim fıkrası…

Bakın 1’den 371’e kadar ne çabuk geldik değil mi? Eh anlatan ben olunca işler değişiyor görüldüğü üzere… 372’de ne var biliyor musunuz? Çikita Muz, Neremi Neremi ve Dondurmamı yalar mısınız? (Bunları söyleyen ben değilim yanlış anlamayın sakın)

Bir sonraki fıkra kız hepsi senin mi, yoksa yarısı ananın mı diyebiliriz. Bu böyle sürüp gider! Bildiğim bir şey var; kimse kendisi gibi yaşamıyor. Hepimiz ekranlarda gördüğümüz birilerinin hayatını yaşıyoruz aslında ve bunun farkında bile değiliz. Birine oy vereceksin ama nedeni kendi nedenin değil! Başka birinin kafasındakiler senin kafandaki sandığın için.

Kısaca sevgili okurlar;

Eğer A’ya oy vereceksen bunun nedeni bir kulüp takımı olmamalı, yok C’ye oy vereceksen din veya laiklik korkusu yüzünden olmamalı, eğer G’ye oy vermekse amacın mazot yüzünden olmamalı. Yok, olası YÖK yüzünden sandığa gitmekse amaç ve bu yüzden D diyorsan eğer cevap: Hiçbiridir! Haberiniz olsun.

Çünkü ne olursa olsun doğru cevap “Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur” olacaktır. Doğru cevap “Kendin gibi olduğunda” saklıdır.
Burak Kekilli'in Imzasi

Döndüm yedi kere kendi üzerime

Sekizi de dön dönebilirsen...

www.intizar.forumi.biz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Bitmişiz!(18 Haziran 2007 Pazartesi)
« Posted on: 30 Ağustos 2008, 03:18:33 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Bitmişiz!(18 Haziran 2007 Pazartesi) oyunları, Bitmişiz!(18 Haziran 2007 Pazartesi) programı, Bitmişiz!(18 Haziran 2007 Pazartesi) oyunu indir, Bitmişiz!(18 Haziran 2007 Pazartesi) program yükle, Bitmişiz!(18 Haziran 2007 Pazartesi) download, Bitmişiz!(18 Haziran 2007 Pazartesi) hikayeleri, Bitmişiz!(18 Haziran 2007 Pazartesi) resimleri, Bitmişiz!(18 Haziran 2007 Pazartesi) haber, Bitmişiz!(18 Haziran 2007 Pazartesi) yükle, Bitmişiz!(18 Haziran 2007 Pazartesi) videosu, Bitmişiz!(18 Haziran 2007 Pazartesi) msn eklentisi, şarkı sözleri
04 Aralık 2007, 10:59:45
UYE BILGILERI ilvecan

Üye Grubu Harbi KeKiLLiST
Rank *

CINSIYET Bayan
NERDEN CEHENNEM KaRaDeNiZ
Durumum:
İstatistikleri
Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

KAYIT TARIHI 29 Kasım 2007, 10:54:42
MESAJ SAYISI 826
KiSiSEL MESAJ polifonik arızayım şuanda rahatsız modundayım ;)

KEKiLLiST PUANI 4
ILETISIM
WWW Offline Offline
« Yanıtla #1 :»

sagol paylasımın ıcınnnnnnnnnn
ilvecan'in Imzasi

08 Şubat 2008, 21:10:43
UYE BILGILERI muratQolik

Üye Grubu Genel Moderatör
Rank *

CINSIYET Bayan
NERDEN BURSA
Durumum:
İstatistikleri
Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

KAYIT TARIHI 30 Kasım 2007, 14:35:57
MESAJ SAYISI 4191
KiSiSEL MESAJ ÇoK möHüM biRi......

KEKiLLiST PUANI 71
ILETISIM
WWW Offline Offline
« Yanıtla #2 :»

tşk paylasımın ıcınnnnnnnnnn çok haklı
muratQolik'in Imzasi

kaderin oyunu yenemez umudu.. sevgidir beni bekleyen... bu yolun sonu...talih kuşu bu defa bana gülümse.. çaresizliğim vurma yüzüme yüzüme.... zaman zaman savurdu bu macera hayallerimi ...

кαℓвιη αğℓαѕα∂α güℓüмѕє ιηα∂ιηα...
[siz
19 Ağustos 2008, 16:13:35
UYE BILGILERI bicem

Üye Grubu Harbi KeKiLLiST
Rank *

CINSIYET Bayan
NERDEN istanbul
Durumum:
İstatistikleri
Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

KAYIT TARIHI 11 Ağustos 2008, 14:42:14
MESAJ SAYISI 503
KEKiLLiST PUANI 2
ILETISIM
« Yanıtla #3 :»

ya harika anlatmış doğru söze ne denir
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map|Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
| Sitemap
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

Google ve orumceklerin son ziyareti Dün 15:40:34

Murat Kekilli FAN Club
Hosgeldiniz
Hala Üye degilmisiniz?
Üye olmak için tiklayin