Memlekette kriz varmış. Daha da kötüsü geliyormuş, yoldaymış. Dolar iki katına çıkıp oradan da yüksek atlayacakmış. Yani kısacası yakında başımıza gelmeyen musibet kalmayacakmış.
Tamam tamam, her gün para piyasaları bundan bahsediyor anladık.
Kardeşim! Sen bunu ihtiyacından fazla parası olanlara söyle lütfen. Ne bu ya! Her sabah vicdan azabı gibi gözüme, beynime sokuyorsun bu söylediklerini.
Eğer sözünde samimiysen bu sabah gördüklerimi de açıklayabilirsin belki. “Ulan Akın gel bu gün dışarıda kahvaltı yapalım” dedik. “Tamam abi, olur” dedi.
Başakşehir’den Beşiktaş’a gelene kadar milletin altındaki arabalar çekti dikkatimizi ilkin. “Ya Akın” dedim; ''Memlekette benzin vardı da biz mi içtik''
Bu ne eziyet, bu ne rezalet. O felaket haberlerini veren arkadaşlar son model arabalarla yalılarda, özel davetlerde kahvaltı yapıyor ve kahkahalarla gülmüyorlar mı?
Onlara bakmaktan dışarı niye çıktığımızı unutacaktık nerdeyse!
Şimdi ben buraya niye çıktım, neden çıktım, niçin vardım?
Bunu izaha gerek yook. Gördünüz, yürüdüm çıktım. Buraya çıktık da çıkmadık mı dedik.
Sahi Akın, kim çıkardı lan beni buraya!
« Son Düzenleme: 09 Mart 2008, 13:16:52 Gönderen: BURAK »
Biz çok mersi değil, çok teşekkür ederim diyoruz. Biz detay değil, ayrıntı diyoruz. Biz fonksiyon değil, işlev diyoruz. Biz kriter değil, ölçüt diyoruz. Biz; start almak, relax olmak, trend, spontane, check etmek, feedback, full-time, adapte olmak ve diğerleri gibi, garip bir dile ait sözüklerle konuşmuşmuyoruz. Çünkü biz dilimizden utanmıyoruz...
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Buraya Çıktık da Çıkmadık mı Dedik? - 08 Mart 2008 Cumartesi oyunları, Buraya Çıktık da Çıkmadık mı Dedik? - 08 Mart 2008 Cumartesi programı, Buraya Çıktık da Çıkmadık mı Dedik? - 08 Mart 2008 Cumartesi oyunu indir, Buraya Çıktık da Çıkmadık mı Dedik? - 08 Mart 2008 Cumartesi program yükle, Buraya Çıktık da Çıkmadık mı Dedik? - 08 Mart 2008 Cumartesi download, Buraya Çıktık da Çıkmadık mı Dedik? - 08 Mart 2008 Cumartesi hikayeleri, Buraya Çıktık da Çıkmadık mı Dedik? - 08 Mart 2008 Cumartesi resimleri, Buraya Çıktık da Çıkmadık mı Dedik? - 08 Mart 2008 Cumartesi haber, Buraya Çıktık da Çıkmadık mı Dedik? - 08 Mart 2008 Cumartesi yükle,
Buraya Çıktık da Çıkmadık mı Dedik? - 08 Mart 2008 Cumartesi videosu, Buraya Çıktık da Çıkmadık mı Dedik? - 08 Mart 2008 Cumartesi msn eklentisi, şarkı sözleri
saolsın dün okumustm bu yazısını... herzmanki gibi müthiş ne kadar duyarlı birisi yawww
kaderin oyunu yenemez umudu.. sevgidir beni bekleyen... bu yolun sonu...talih kuşu bu defa bana gülümse.. çaresizliğim vurma yüzüme yüzüme.... zaman zaman savurdu bu macera hayallerimi ...