Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Murat Kekilli FAN Club > Murat Kekilli > MURAT KEKİLLİ'nin Kaleminden > Gözümüz Ampul! 24 Temmuz 2007 Salı

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Gözümüz Ampul! 24 Temmuz 2007 Salı
Cevap SayisiCevap Sayisi: 2 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 156 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gözümüz Ampul! 24 Temmuz 2007 Salı  (Okunma Sayısı 156 defa)
30 Kasım 2007, 14:33:38
Üye Adı Burak Kekilli

Üye Grubu Yönetici
Rütbe *

| WwW.KeKiLLiFaN.CoM | Alayına İsyan İnadına Murat KeKiLLi |
Cinsiyet Bay
Nereden YOZGAT
Durumum:
Kayıt Tarihi 01 Ocak 2007, 00:00:00
Mesaj Sayısı 1085
Kişisel Mesaj burak@kekillifan.com

Kekillist Puan 51
İletişim
WWW Offline Offline
« :»

Gözümüz Ampul! 24 Temmuz 2007 Salı“Gözümüz ampul!” Seçim sonuçlarının açıklandığı akşam komşu böyle bağırıyordu komşusuna. Ben de her zamanki gibi aklıma not ediyordum bu dilleri. “Bu akşam her yer ışıl ışıl komşu” diyordu Abdullah Amca. Mehmet Emmi de paket ettik komşu paket diyordu. Bense her zamanki gibi munzur munzur gülüyordum içimden.

Öyle ya, gün güneş yüzü görmemiş mahalle ağzı şakalaşmalarıydı bunlar. Ben nasibime düşeni alıyordum elbette. Çünkü bu haftaki köşe yazım için malzeme ayağıma gelmişti yine. Dedim ya... Allah’ın sevgili kulu olma içgüdüsü bambaşka.

Lafı uzatmayayım. Diğer konuşmalar biraz müstehcen kalaylamalar da içerdiğinden burada kullanamayacağım. Ama seçim bitti ve önümüzde yeni ufuklar var ve keşfedilmesi gereken çok yer var.

Çok insan var yeni yeni tanışılacak. Aşkımızın taa anasının gözünü arayıp bulmamız gerekebilir. Kendi dairemizin diğer yarısı var ve nerdedir? Nicedir bulmamız gerekir değil mi? Dünyada hâlâ iyilik var. Hala zaman var affetmek ve affedilmek için. Hâlâ küremizi mevtaya dönüştürmeden kurtarabilme olanağımız var. Hala barış umudumuz var. Hâlâ kurtarabileceğimiz bir canlı var şu anda yaşayan!

Dostlarım Allah var, hepsi var! Üzülenler var sevinenler var. Üzülenlerle beraber üzülmek bizi erdem sahibi yapar mı? Yapar tabi! Çünkü bu gün bana, yarın sana, öbür gün o ne! Acılar paylaşıldıkça azalır, çünkü Allah var, hepsi var...
Burak Kekilli'in Imzasi

Döndüm yedi kere kendi üzerime

Sekizi de dön dönebilirsen...

http://www.facebook.com/pages/Murat-Kekilli/45992377576

'Ya hep beraber cennete gireceğiz, ya da dünyayı cehenneme çevireceğiz.' Murat kekilli
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Gözümüz Ampul! 24 Temmuz 2007 Salı
« Posted on: 12 Ekim 2008, 13:46:59 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Gözümüz Ampul! 24 Temmuz 2007 Salı oyunları, Gözümüz Ampul! 24 Temmuz 2007 Salı programı, Gözümüz Ampul! 24 Temmuz 2007 Salı oyunu indir, Gözümüz Ampul! 24 Temmuz 2007 Salı program yükle, Gözümüz Ampul! 24 Temmuz 2007 Salı download, Gözümüz Ampul! 24 Temmuz 2007 Salı hikayeleri, Gözümüz Ampul! 24 Temmuz 2007 Salı resimleri, Gözümüz Ampul! 24 Temmuz 2007 Salı haber, Gözümüz Ampul! 24 Temmuz 2007 Salı yükle, Gözümüz Ampul! 24 Temmuz 2007 Salı videosu, Gözümüz Ampul! 24 Temmuz 2007 Salı msn eklentisi, şarkı sözleri
04 Aralık 2007, 10:59:56
Üye Adı ilvecan

Üye Grubu Harbi Kekillist
Rütbe *

Cinsiyet Bayan
Nereden CEHENNEM KaRaDeNiZ
Durumum:
Kayıt Tarihi 29 Kasım 2007, 10:54:42
Mesaj Sayısı 826
Kişisel Mesaj polifonik arızayım şuanda rahatsız modundayım ;)

Kekillist Puan 4
İletişim
WWW Offline Offline
« Yanıtla #1 :»

sagol paylasımın ıcınnnnnnnnnn
ilvecan'in Imzasi

05 Şubat 2008, 21:29:12
Üye Adı muratQolik

Üye Grubu Forum Yöneticisi
Rütbe *

Cinsiyet Bayan
Nereden BURSA
Durumum:
Kayıt Tarihi 30 Kasım 2007, 14:35:57
Mesaj Sayısı 4818
Kişisel Mesaj KaLpiM naSIr ..!!! AmA taŞ deGiL..!!!

Kekillist Puan 53
İletişim
WWW Offline Offline
« Yanıtla #2 :»

tşk paylaştığın için Gülen
muratQolik'in Imzasi

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map|Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
| Sitemap
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

Google ve orumceklerin son ziyareti Dün 01:52:56

Murat Kekilli FAN Club
Hosgeldiniz
Hala Üye degilmisiniz?
Üye olmak için tiklayin