| 25 Eylül 2008, 02:17:27 |
|
 |
« : 25 Eylül 2008, 02:17:27 » |
|
Sallasan Star!24 Eylül 2008 Çarşamba
Sallasan stara çarpıyor. Geçen gün bir konserde tüm star üretim çiflikleri gibi bende bir sallayarak üreteyim dedim. Şöyle yaratana sığınıp bir salladım, bir de ne göreyim yapan yapacağını yapmış ve sallayacak yer bırakmamış bizlere. Sallıyorum sallıyorum boş, sallanıyorum yine boş, sallamadan atıyorum bakıyorum ki yine ellerim bomboş…
Yani her iki durumda da ellerim bom boş. İlk sallamamda bir pop stara çarptım. Maazallah iki protonun çarpışmasından çok daha şiddetli sonuçları olabilirdi ama ucuz atlattım çok şükür.
Daha sonra bir salladım aaa! Birde ne göreyim nurtopu gibi bir arabesk star.
Üzüldüm ama rızkımızı veren huda bizi unutacak değil ya dedim, bir kere daha salladım o da ne? Fantezi star. Allah'ım çıldırmak işten değil… Ama durmak yok yola devam dedim. Bu defa biraz daha uzun salladım, aman Allah'ım yaşasın hiç değilse bu bir kültür abidesi alaturka star.
Derken sinirlenip bilincimi kaybetmişim ve başlamışım rastgele sallamaya. Allah için oltama takılanlara bakın: Türkü star, rock star, classic star, çek star, roman star, cop star, acele star, yeter star, imdaaaat star hatta ve hatta inter star. Şimdi ben bunu yapanı, buna emeği geceni, eli değeni, o özel tv sahipleri de dahil olmak üzere genel yayın yönetmenlerini bütün inter starlarımızı bize sallayacak yer bırakmadıkları için kutluyorum. Allah sizden razı olsun. Sizleri öpmek için sabırsızlanıyorum.
Barış Manço neden öldü biliyor musunuz? Sallayacak yer bulamadıgı için… Doğru söylüyorum! Ya Cem Karaca, Fikret Kızılok neden öldü biliyor musunuz? Müziğin Ergenekoncuları yüzünden ve sırada kimler var biliyormusunuz? Müziğin gerçek efendileri var… Yok yok o düşündüğünüz ben değilim merak etmeyin.
Şimdi o TV patronları, genel yayın yönetmenleri ve program sunanlar arasında sosyal geçinip de pis bir kapitalist olanları var ve ben kimler olduklarını biliyorum. Ve şu anda hala insanların kafasını sulandırmaya devam ediyorlar. Siz bu şekilde devam edin, ben de bunları konserlerde güle oynaya anlatmaya devam edeyim.
Sizler o büyülü kutuda Tanrı'yı oynamaya devam edin, ben de al bu programını sok gözüne diyeyim.
Ve bunu şimdiki nesil sonraki nesil e anlatsın. Gerçek nedir yalan nedir anlaşılsın ve adalet yerini bulsun. Her şeyin göründüğü gibi olmadığını öğrenecekler elbette!
Evet, sallasan stara çarpıyor ama gerçek olana değil. Geçen yıl bir yarışma programı öncesi başvurular iki bin iken bu yıl iki yüze düşmüş vaziyette. Milletimin gözünün yağını yerim ben bee… Bireysel bilincin önünde kimse duramaz.
Ey akıl sahibi dostlarım bizi kimse tutamaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|