Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: 2 Haziran Konya Konserinden oyunları, 2 Haziran Konya Konserinden programı, 2 Haziran Konya Konserinden oyunu indir, 2 Haziran Konya Konserinden program yükle, 2 Haziran Konya Konserinden download, 2 Haziran Konya Konserinden hikayeleri, 2 Haziran Konya Konserinden resimleri, 2 Haziran Konya Konserinden haber, 2 Haziran Konya Konserinden yükle,
2 Haziran Konya Konserinden videosu, 2 Haziran Konya Konserinden msn eklentisi, şarkı sözleri
ÇOK GÜZEL BİR KONSERDİ. HAYATIMIN EN UNUTULMAZ GECESİYDİ. HÂLÂ ETKİSİNDEYİM. KEŞKE HEP GELSE. FAKAT BAZI ANORMAL İNSANLAR BİLMEDEN KONUŞTUKLARI İÇİN KEKİLLİ Mİ KÖTÜLÜYORLAR. BEN ONU ÇOOOOOK SEVİYORUM
Biz çok mersi değil, çok teşekkür ederim diyoruz. Biz detay değil, ayrıntı diyoruz. Biz fonksiyon değil, işlev diyoruz. Biz kriter değil, ölçüt diyoruz. Biz; start almak, relax olmak, trend, spontane, check etmek, feedback, full-time, adapte olmak ve diğerleri gibi, garip bir dile ait sözüklerle konuşmuşmuyoruz. Çünkü biz dilimizden utanmıyoruz...
sinan bn yeni üyeyim burda sen bu kadar ayrıcalıklı nasıl oluosun yani konser çalışmalarına katılıosun foto falan çekiniosun murat abi akraban falan mı yoksa onun fun club yöneticisi olduğun için mi böle bi kıyak geçio ama çok şanslıın onu bil işallah bizede denk gelir bn kusadasında yaşıoruum buraya gelmioooo