Biz çok mersi değil, çok teşekkür ederim diyoruz. Biz detay değil, ayrıntı diyoruz. Biz fonksiyon değil, işlev diyoruz. Biz kriter değil, ölçüt diyoruz. Biz; start almak, relax olmak, trend, spontane, check etmek, feedback, full-time, adapte olmak ve diğerleri gibi, garip bir dile ait sözüklerle konuşmuşmuyoruz. Çünkü biz dilimizden utanmıyoruz...
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Murat Kekilli "SaMSuN" oyunları, Murat Kekilli "SaMSuN" programı, Murat Kekilli "SaMSuN" oyunu indir, Murat Kekilli "SaMSuN" program yükle, Murat Kekilli "SaMSuN" download, Murat Kekilli "SaMSuN" hikayeleri, Murat Kekilli "SaMSuN" resimleri, Murat Kekilli "SaMSuN" haber, Murat Kekilli "SaMSuN" yükle,
Murat Kekilli "SaMSuN" videosu, Murat Kekilli "SaMSuN" msn eklentisi, şarkı sözleri
he gordummm qı samsun diy... saolsın sam... gsller tbikide yenimi ekledin la ilk görüyomda...
kaderin oyunu yenemez umudu.. sevgidir beni bekleyen... bu yolun sonu...talih kuşu bu defa bana gülümse.. çaresizliğim vurma yüzüme yüzüme.... zaman zaman savurdu bu macera hayallerimi ...