Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Murat Menemenciye giderken:) oyunları, Murat Menemenciye giderken:) programı, Murat Menemenciye giderken:) oyunu indir, Murat Menemenciye giderken:) program yükle, Murat Menemenciye giderken:) download, Murat Menemenciye giderken:) hikayeleri, Murat Menemenciye giderken:) resimleri, Murat Menemenciye giderken:) haber, Murat Menemenciye giderken:) yükle,
Murat Menemenciye giderken:) videosu, Murat Menemenciye giderken:) msn eklentisi, şarkı sözleri
hea başkalarına hiç benzemiyo.. aah ahhh bn olcaktım orda ne gsl menemn yerdik beh....
kaderin oyunu yenemez umudu.. sevgidir beni bekleyen... bu yolun sonu...talih kuşu bu defa bana gülümse.. çaresizliğim vurma yüzüme yüzüme.... zaman zaman savurdu bu macera hayallerimi ...
murat abi gittiğine göre gsldir heral hea bigün toplanakda gidek menemen yemeye
kaderin oyunu yenemez umudu.. sevgidir beni bekleyen... bu yolun sonu...talih kuşu bu defa bana gülümse.. çaresizliğim vurma yüzüme yüzüme.... zaman zaman savurdu bu macera hayallerimi ...
menemen sevmeyen vardırmıdr ya onlarıda bi çorbacıya falan götürürüs artık...