Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Hep derizya bu zamanda qerçek oyunları, Hep derizya bu zamanda qerçek programı, Hep derizya bu zamanda qerçek oyunu indir, Hep derizya bu zamanda qerçek program yükle, Hep derizya bu zamanda qerçek download, Hep derizya bu zamanda qerçek hikayeleri, Hep derizya bu zamanda qerçek resimleri, Hep derizya bu zamanda qerçek haber, Hep derizya bu zamanda qerçek yükle,
Hep derizya bu zamanda qerçek videosu, Hep derizya bu zamanda qerçek msn eklentisi, şarkı sözleri
cnm anket olara yapsak süpper olur... her işe burnumu sokmasam olmas... =))9 ama bnce tabikide zamnnla alakalı bişey.... asırlar öncesinde bylemydi aşk...tabikide hayır leyla mecnun ferhat şirin kerem asli... bunlar 2008 in aşkları deildi... o zmanda yaşasaydm inanablrdm aşka fakat bu devirde bu zamnda bu gençlkde inanmıyorum... EĞER AŞK BUYSA SEVGİ BUYSA İSTEMİYORUM İSTEMİYORUMMM.....çok konustm yeter...
DİPNOT: BU ZAMNDA TEK GERÇEK AŞK TAVUHLUMUNAN BNM AŞKIMMMM
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2008, 02:10:41 Gönderen: muratQolik »
kaderin oyunu yenemez umudu.. sevgidir beni bekleyen... bu yolun sonu...talih kuşu bu defa bana gülümse.. çaresizliğim vurma yüzüme yüzüme.... zaman zaman savurdu bu macera hayallerimi ...
what is this orda kötü olmamamıs mı... türkçemizi katletmiyelim... diyene bak diyebilirsnz...
kaderin oyunu yenemez umudu.. sevgidir beni bekleyen... bu yolun sonu...talih kuşu bu defa bana gülümse.. çaresizliğim vurma yüzüme yüzüme.... zaman zaman savurdu bu macera hayallerimi ...
Allah ve vatan aşkından gerisi fıs yalan....inanmyrm..
« Son Düzenleme: 09 Ağustos 2008, 01:51:37 Gönderen: eylül çıkmazı »