Logo
Yeni mesaj varToplam Mesaj Sayısı: 60635
Yeni mesaj varToplam Konu Sayısı: 5231
Yeni mesaj varToplam Üye Sayısı: 1703
Yeni mesaj varSon üye: alperen
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: biyografi  (Okunma Sayısı 175 defa)
16 Ocak 2008, 16:47:58
Üye Adı muratQolik

Üye Grubu Forum Yöneticisi
Rütbe *

| WwW.KeKiLLiFaN.CoM | Alayina Isyan Inadina Murat KeKiLLi |
Cinsiyet Bayan
Nereden BURSA
Durumum:
Kayit Tarihi 30 Kasım 2007, 14:35:57
Mesaj Sayisi 5001
Kisisel Mesaj KaLpiM naSIr ..!!! AmA taŞ deGiL..!!!

Kekillist Puan 56
Iletisim
WWW Offline Offline
« : 16 Ocak 2008, 16:47:58 »

1968 senedinde İstanbul'da doğdu. 1974 - 1989 yılları arasında ilk, orta ve lise öğrenimimi İstanbul'da yaptı. 1990 yılında Eskişehir Açık Öğretim üniversitesi İktisat Fakültesine girdi. Bu üniversiteden Mezun olmadı.

1994 yılında ''Sokak Şarkıları'' albüm kaydını Almanya Köln'de gerçekleştirdi. Bu albüm Ada Müzik tarafından yayınlanmıştır. 1994 - 1997 yılları arasında Berlin, Ankara, Biclefeld, İzmir, Diyarbakır, Antalya, Erzurum, Antakya, Samsun, Karabük, Aydın, Foça, İstanbul vs. bir çok konser verdi.

1997 yılında ''Göndermeler'' albümü İstanbul Aks Müzik tarafından yayınlandı. Şu anda Boğaziçi Müzik tarafından yayınlanmaktadır.

2002 yılında ''Reflex'' kayıt İstanbul Güzel Sanat Stüdyosunda gerçekleştirildi. Yapım Ağdaş Müzik tarafından üstlenilmiştir. 1,5 yıllık stüdyo süresinden sonra oluşan Reflex albümünde Yaşar Kurt 1990 - 2000 yılları arasında yaptığı parçalarda 9 şarkıyı içermesinin yanı sıra 3 şarkının da yorumunu yapmış bulunuyor.

2003 yılında kendi kurduğu plak şirketinden Anne adlı toplama albümünü çıkardı.

2003 yılında Barışarock organizasyonunun yaratıcılarından biri olarak etkinliğin bütün safhalarında ve sahnesinde gönüllü yer aldı. Barışarock adına düzenlenen bütün etkinliklerde hala görev almaya ve sahneye çıkmaya devam ediyor.

2004 yılında Atv’de yayınlanan Sevda Tepesi adlı dizinin müziğini yaptı. Anne albümü sanatçının çıkardığı son albüm olup bu tarihten sonra yurtiçi - yurtdışı konserleri ve bar programlarında sahne almaya devam etti.

2007 yılında Arto Tunç Boyacıyan ile tanıştı o günden beri yeni bir oluşum içerisindeler ve YAŞ-AR adlı grubu kurdular.İnsanların kin ve nefrete karşı durmalarını isteyen ve bunun için birleşmeye davet eden Yaşar Kurt ve Arto Tunçboyacıyan önümüzdeki günlerde yeni bir sıngle ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyorlar.

Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa
Rabbine dönüp:
“Benim çok büyük bir derdim var”
deme!
Derdine dönüp:
“Benim çok büyük bir Rabbim var”
de!
20 Nisan 2008, 23:39:53
Üye Adı rckRocKer

Üye Grubu Dengesiz Üye
Rütbe *****

| WwW.KeKiLLiFaN.CoM | Alayina Isyan Inadina Murat KeKiLLi |
Cinsiyet Bay
Nereden herkes birbirinin pundikçisi {gavur İzmir}
Durumum:
Kayit Tarihi 24 Mart 2008, 22:11:44
Mesaj Sayisi 96
Kisisel Mesaj kRo(ker ~~punk.~~ ||pRoTesT||

Kekillist Puan -1002
Iletisim
« Yanıtla #1 : 20 Nisan 2008, 23:39:53 »

bu adamı hiç sevmiyom  :gıcık:

sözleri filan kanıma dokunuyo eger şiddet vatanını savunmaksa sonuna kadar destekliyom  :gıcık: askerede gitçem yatçam kalkçam sürüncem

Zor gelirse zorbalık yap, haklı görün!!!

"bıkr-ı icra edilmiş uzv-i mak'at dava-i muteşekkil etmez"

** özenti olma , adam gibi türkçe konuş
** dünyaya tek gözle bakma

oLMaDıĞıM BiRi iÇiN SeViLMeKTeNSe KeNDiM oLDuĞuM iÇiN NeFReT eDiLMeYi TeRCiH eDeRiM...(KuRT DoNaLD CoBaiN)
Taglar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: